Festinalente Sorum yukarıda😊gecen sene zorunlu sezeryan olup ıkız bebeklerımı kaybettım suan yıne hamileyim aralıkta doğumum var merak ediyorum
fpkprensesim Denizz6161 nereden kestiler bi altı üstü gibi mi acaba 2 iz mi oluyor bide o şekilde o zaman
fpkprensesim Bende merak ediyorum bekleyim şurda, başınız sağ olsun bu arada rabbim bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
myangelson Festinalente burada aynı yerden kesiliyor yazanı da okudum 2-3 cm farkla aşağıdan veya yukarıdan kesiliyor diyeni de okudum bilemiyorum benim de sezaryen olacak nereden kesilecek merak ediyorum bende
Merve-betul Festinalente bir milim üstten yada alttan benim iki sezeryanim var ama ilk sezeryana göre biraz daha zor araları yakınsa eğer 🙂 ilk yürüyüşe ben biraz zorlanmistim acı eşiği yüksek bı insanim
asyap Merve-betul herkesin farklı geçiyor nedense bazılarında ikinci çok daha rahat geçiyor girmeden bilemeyiz
glycnkrt Festinalente bende doktoruma sordum evet aynı yerden dedi. geçen sene martta yaptım doğumu, ikinci benimde aralıkta. iki ayrı dikiş izine gerek yok zaten bence.
Sude4 Festinalente ben 3 sezeryan oldum 3 de aynı yerden 4 olacağım Ekim’de bu sefer nasıl olur bilmiyorum
Unzle46 Festinalente benim ikinci aynı yerden şuan 3 sezeryan olacam onu aynımı keser farklimi bilemiyorum
Sude4 Unzle46 öyle çok bi zorluğunu görmedim çok yatmadım bille çok şükür iyi geçmişti inşallah buda öyle olur