Gizem1992 Hamileannem 10 tane şampuan çok değil mi ? Ben bi tane almştm onu 9 ay kullandım bebegıme 😊
Fatma_Fatma Hamileannem ben incia aldım buradaki anneler içeriği tamamen temiz demişlerdi daha kullanmadık 1buçuk ay kaldı doğuma bebek deterjanını da incia aldım onu kullandım ama kokusu güzel ama nedense bebek deterjanları küçücük ya ben 4kere kullandım şişe yarıya indi bile
rumeysa_1c aslında birkaç marka var şuan temiz içerikli diyorlar ama tam bilmiyorum bende kararsızım siveno,mustela,incia bide bioderma var
Ruyagibi1 Hamileannem ilk kızım da Dalin almıştım vücudunu acayip kuruttu isilik oldu bir süre sonra başka markaya geçtim bu kızım da mustela aldım yanın da pişik kremi ile büyük kızım hasta oldu pisikte oldu bu yüzden kendi kremini bulamayınca onu kullandım çok iyi idi sampuanda öyle olur umarım.
Semakantar Hamileannem ilk zamanlar icin konak onleyici mustela aldim sonrasi icinde siveno deterjanimda siveno onun disinda sebamed vucut losyonu aldim nem dengesi icin ilk bebegimde de sebamed kullanmisti bunlari öneririm
Gizem1992 Hamileannem Dalin aşırı derece göz yakıyor önce kendi yüzünü yıkayıp gözünü açmayı dene demek istediğimi daha iyi anlarsın 😊 mustela alacağım bnde ilk oğlum da onu kullandım yine onu alırım 😊