Elif-ada- Firdooo409 Yok yok cahil değilsin cnm bende burda öğrendim bat sat yazılıyor dedim Allah’ım buneki ola sonunda öğrendim😂😂😂
ylmz97sema MomEsra_ benimde 2 ekım ama ben dün akşam akıntılı lekelenme gördüm ama bugün bısey yok sümük gıbı beyaz akıntı geliyor hamilelik belirtisi mı
ylmz97sema busr3734 sadece dün akşam akıntılı lekelenme gördüm bıde kasıklarımda karnımda agrı var bunlar var bende belirti olarak adetten yenı çıktım 5 gün oldu çıkalı cnmm
Humannrle Kumsal28 bat 28-30 arası, ağzımın tadı bi değişik ama havalardan mı hamilelik mi bilmiyorum pek de umudum yok 😔
Esrakrc Bende ocaktan beri deniyoruz 🙄 iki ay önce kimyasal geçirdim 26 sında olmam gerekiyor test yapsam çıkar mı varmı bilmiyorum yaa
Merve8155 Kumsal28 bende kasik agrisi yan agrisi halsizlik batmalar var bi markanin erken gebelik testini yaptim silik cikti 3 tane denedim hepsi ayni baska markaninkileri deniyorum onlarda gorunmuyo 1 hafta var adetime
Zeyson Bat perşembe yarın sabah test yapacagım acaip heycanlıyım olursa bu ikinci çocuk olacak 5 aydır deniyoruz i😂😂
ylmz97sema Zeyson inşallah🤲 cnmm benim bizde 8 aydir deniyoruz bekliyoruz rabbım verir bızım daha 1.cocugumuz olcak eğer tutarsa hadi bakalım👍 inşallah🤲