kindacute eliff4 elfi divanlı önerebilirim doruk nilüferde çok tatlı bir kadın, güzel bilgilendiriyor ben memnun kaldım, sonunda dosya halinde hem çıktı hem cd olarak veriyorlar bilgileri, 3500₺ idi Eylül fiyatı
Minat9496 eliff4 merhaba canım ben 15 gün falan olacak tomokoyda 40 dk baktı 3.000 tl Ertan hoca bakıyor yorumlara bakabilirsin bende memnun kaldım este alıyorlar hatta eşim çocuğumla dışarıda gelmedi hoca eşiniz gelebilir . Dosya yapıp veriyorlar bebeğimin yüzünü De renkli çekti
Ayse0575 eliff4 fsm’de ben henüz yaptırmadım ben amniyosentez için gittim kendisine çok ilgili ve bilgili biri olduğu çok belli. Ve inanılmaz hastası var zaten hemen sıra bulamıyorsunuz dolu oluyor
Sedefffff Burtomda yaptırdık 1 ay oldu 2850 tlydi diye hatırlıyorum.Yarım saat sürdü bebeğimin yüzünü renkli ultrason şeklinde çıkarttılar,dosya şeklinde teslim ediyorlar her şeyi tek tek anlattı uzman,biz çok memnun kaldık.
Pln367 Tomokaya gittim ben de 2750 tl memnun kaldım , bebeğin yüzünün resmini verdiler sonuçları dosya şeklinde ve cd ile verdiler
Melo_27 Cumartesi gittim Aliye Balkan Özmen muayene 1 saat sürdü baya ilgiliydi her detaya baktı muayene ücreti 3500 tl idi.
Pln367 Huzurluve Hayır herhangi bir indirimim yoktu ben gideli 5 hafta oluyor fiyat değiştiyse bilgim yok maalesef