Havvabektas Hasret3449 geçmiş olsun bende tedirgindim ağrı var kolumu kaldırmıyorum diyenler var ateşim çıktı diyen vardı benim hiç bişeyim olmadı
Birbebekannesi01 Hasret3449 ilk dozu 20 haftalikken oldum öğlen vuruldum aşıyı aksama hafif bi kol ağrısı oldu sadece iğne vurduğu yerde 2 gün sonra geçti günlük işlere hic engel olacak bi agri değil aşının ertesi günü rahatlıkla camlarimi silmiştim ben
mervedmrcn Hasret3449 bence yaptırmalısınız tetanoz aşısı sizi ve bebeği korusun diye hamilelikte yapılıyor içiniz rahat olsun
zeynpppyllmmzz Hasret3449 o kadarını bilmiyorum canım bende yaptırıp yaptırmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama yaptırdım
_Mother_ Hasret3449 iyi yaptın canım beni daha sağlık ocağı aramadı acaba yarın gitsem sorsam mı senle aynı günlerimiz
Hasret3449 _Mother_ bence git bazı sağlık ocağı çağırmıyor yeğenim de çağırmamış 21 haftalık olmuş o biz seninle yarın 20 olacaz inşallah benim sağlık ocağı üç defadırda tahlil istiyor yani çok ilgili
_Mother_ Hasret3449 tahlil verdim de yine kendim gitmiştim dur yarın uğrim bir aynen baya sorumsuzlar yaa
Hasret3449 _Mother_ evet canım git benimkiler ısrarla çağırıyorlar arayıp arayıp hatta bana kağıt yazdı kasımın 14 tünde sabah tahlil vermeye gelin gene 😬
_Mother_ Hasret3449 ne güzel benimkiler de giderim yaa doktor olmaz yaa tarih vermezler yarın bir gidip bakim yapılacak bir şey var mı diye