Hasret3449 Tatanoz aşısı yarın sağlık ocağı çağırdı yapmalı mıyım hiç yapmadım bilmiyorum ağrısı falan var mı bebeğe zararı var mı bebeğe zararı var diyorlar ateş yükselmesi kol ağrısı vs sizler ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz❤️
Ayse0575 Hasret3449 bebeğe hiçbir zararı yok. Olurda doğumda hastaneye falan yetişemezsiniz steril bir ortamda doğum gerçekleşemezse bebeğe bulaşmasın diye yapıyorlar. Doktorunuza sorun yine o deha iyi bilgilendirir
nununundunyasi Hasret3449 aşı sağlıktır, aşınızı yaptırın mutlaka 🌸 tetanoz bakterisi maalesef tahmin edemeyeceğimiz bi çok şeyden bulaşabilir bizlere. Hele ki gebelik döneminde böyle bir şey istemeyiz asla 😔
Nznks Hasret3449 bende 18 Çin haftada yaptırdım hafif ağrı oldu 2 gün duş yasak dedi başka bir problem olmadı şunda 18+ 5 günlüğüm siz kaç haftalıksınız
dika Hasret3449 ben hiçbir test yapmadım yapmadım doktorum da birşey demedi ama tetanoz aşısı için mutlaka kesinlikle yap dedi bunu mutlaka yap dedi hem senin için hemde bebeğin için iyi dedi mikrop felan kapmasin diye 2 .dozuda olacam
zeynpppyllmmzz Hasret3449 o kadarını bilmiyorum canım bende yaptırıp yaptırmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama yaptırdım
Cudana Hasret3449 bir zararı yok bebeğe zararı olsa niye sağlık ocağı çağırsın zaten. Yaptırdım ben, bir iki gün hafif kol ağrısı oldu o kadar
Aslanmom1 Hasret3449 Hiç bir zararı yok bebeğe. Ben iki dozuda oldum ilk dozda gece biraz kol ağrısı oldu iki gün. İkinci dozda hiç bişey olmadı. Ateş felan da yapmadı
3827 Hasret3449 bu pazartesi yaptırdım ateş falan olmadı ama 3 gün kolumu kaldıramadım canım.. Yaptırmadan önce de ebeye sordum siz ne düşünüyorsunuz diye bi zararı yok ama mecburi de değil imza vererek istersen yaptırmayabilirsin sağlık bakanlığı yapılmalı dediği için yapıyoruz dedi birde bu gebelikte bütün dozları yaptırırsan bi daha gerek olmaz dedi
poyrazege1503 Hasret3449 bence yaptir elini kesersin bisey batar enfeksiyon kaparsın allah korusun direk bebege geciyor. Bunu önlemek için yapiyolar zaten bebise herhangi bir zararı yok dedi doktorum. 2 hafta sonra 2. Dozu vurulacagim 26 haftalığım kol agrisi yaptı bende gece yatamadım çok agriyodu canim çok acıdı 2. Gün kendi kendine geçti zaten
Hasret3449 poyrazege1503 vurduktan hemen sonra başlıyor mu acısı ertesi güne kadar bir gün mü sürüyor ikinci gün duruyor mu canım
Hasret3449 nununundunyasi Allah razı olsun sizin sayenizde yaptım korku gitti az önce yaptım geldim vururken acımadım inşallah sonradan da acımaz kendimi bildim bileli aşı yapmamışım onun için o korku vardı😄