MSP 35+6 dayım, hareketlerini takip etmeye çalışıyorum ama bir gün çok hareketliyken bir gün dengesiz bir şekilde hareketsiz 😅 nasıl yapıcam bu takip işini bilmiyorum 😅
Buttercup16 MSP Benimkide öyle çok keyfine göre hareketleri gündüzleri çok uyuyor diye dürtüyorum mesela aslaaa uyanmıyor ama aslaaa başlarda endişeleniyodum ama alıştım geceleri parti yapıyor çünkü yoruluyor yavrum😅
aleynayavz MSP 37+2 yiz hareket etmek istemezse benimkine de hiç bir şey etki etmiyor son zamanlarda iyice azaldı hareketleri korkutuyorlar valla insanı
Eyseca MSP 35+5 ten selam aynı şeyi düşünüyordum bende bazi günler içimden çıkacak gibi oluyor bazen çok sakin korkutuyor beni
MSP aleynayavz Buttercup16 Guzelanne56 Valla keyifçi😅 doktor takip et hareketlerini dedi edemiyorummm😂😂😂 tamamdır sağlıklı olsunlarda önemli olan o 🥰❤️
Ezgigznn_88 Buttercup16 benimkide sanırım tam tersi canim gece uyuyo galiba ilk cocugumd aboyleydi gece çok nadir hareket eder gündüz hateket eder benimkide
mucizemgelsin61 Ay ben daha 20 haftalığım ama bende öyle ya valla 1 gün hareket etmeyince çok endişeleniyorum sürekli karnımı açıp bakmaktan yoruldum hareket ediyormu etmiyormu 🤣 bugün çok zayıf hareketleri mesela
aleynayavz MSP dün nstlerim biraz sıkıntılı çıktı ebe doğumunu erkene alabilir doktor dedi yarın yine nst var bakalım 🥹
Kubraalp67 MSP dün gece uyuyamadım hareketleri yoktu elimle dürtüp hareket ettiğini hissedince içim rahatlıyordu ama gece boyunca ne yaptıysam yok yani kıpırdamadı. Bugün de durmuyo yerinde 😅 tamamen keyifli yeni nesiller 😂
Mucize-1 MSP doktor hareketsiz olduğu zaman onu salla dedi bana🤣ufak sekerli bisey ye dedi bende öyle yapıyorum ama biz daha küçüğüz 🤣size göre
Htccndn 35+1 den merhaba benimkide öyle bazen karnımı parçalayıp ordan fırlicak gibi hissediyorum bazende o kadar sakin duruyorki korkuyorum hepimizinki keyifçi olacak anlaşılan 😂😂