Symdnz1 minikmucizem20 suyu kaynat iyice öyle at içine limon tuzunu, birazda öyle kaynasın. Suyu dökünce güzelce cifle bi dene hadi canım
mhrmom minikmucizem20 cifle telle mis gibi olur. Benim de çaydanlığım kireç olunca içi cifliyorum tertemiz oluyor
minikmucizem20 mhrmom cifledim geçmedi kalıplaşmıştı kireç bilmeden porçözle kaynatınca da siyah oldu kalıplaşmış kireçler
asyap minikmucizem20 eski haline gelmez bi çaydanlık için sizi gebertecek biriyle evli olmanın ne anlamı var deprem oldu insanların her şeyi gitti yazık günah bu kadar kendinizi ezdirmeyin her şey olabilir mutfakta
Brcuburci minikmucizem20 😂kız bişey olmaz neolcakk ucuz çaydanlık alırsın sende olabilir böyle kazalar hepimiz neler beler yaptık kimbilir evde
gaydirigubbakcemilem minikmucizem20 diyorum ki deterjan temizlik ürünleri öyle kafana göre karıştırılmaz. Ayrı bir bilgi porçöz kaynatılmaz. Geçmiş olsun daha düzelmez malesef.
gaydirigubbakcemilem minikmucizem20 sen bi sadece limon tuzuyla kaynatmayı dene çıkmazsa zaten daha bişey çıkartmaz malesef parlatmaya verirsin
Aybukealtintas minikmucizem20 Beyaz sirke kadar etkili olmuyor ama eğer market sirkesiyse kimyasal içeriğinden dolayı etki edebilir deneyebilirsiniz
Tutaste_ İntihar etmenınn kolay yollarida var porçöz kaynatmsk nedır ya nasıl nefes aldınızz. Mort oldu o caydanlıkk ıkıncı elden bakınnbi tane eniysi