Yenievlianne Kızlar hastane için mevlüt masası için sunumluklar arıyorum sizler neler aldınız nerelerden aldınız hadi Bi yardımcı olun 🙏
tazecikanneee Yenievlianne canım ben instagraödan sipariş veriyordum şimdi 😂😂 eminonu_tahtakale_toptan ya da uygunn_zuccaciyee sitesinden bak derim uygun hemde kapıda ödeme var
Merrcimek Yenievlianne Ben İstanbul şark handan almıştım doğumumdan 2 gün önce ayy az kalsın doğuruyordum. Son günlere bırakmayın
Yenievlianne Sedalii Eminönü gitmem biraz sıkıntılı ya 38 haftam bitmek üzere dedim İnternetten alan var mı acaba ☺️
Bulut77 Bende jardinyer götürücem canım kardeşim çeyizine almıştı bi seferlik kullanıcam çok şık duruyor kesinlikle 👌🏻
Yenievlianne Bulut77 evet çok şık duruyor şanslısın aradan çıkartmışsın ☺️ bende İnternetteb güvenilir sayfa bilen var mıdır acaba dedim
MrsOrnek Bunu yapan organizasyon şirketleri de mevcut her bütçeye göre var araştırmak gerekiyor ama ben yapacağım dersen bir yakının gidip alabilir senin için..
Yenievlianne MrsOrnek canım ben kendim herşeyi aldım hedşyeliklerimi filan jardinyeri kendim alıyım kiralandığını bilmiyordum hem ilerde mevlüt te filan da kullanırım
tazecikanneee Yenievlianne bakıyorum daha jardinyer uzun baton sunumluk bir de vazo alacağım küplerini almıştım zaten
Yenievlianne Merrcimek biraz öyle oldu benim son ana bıraktım Bi tek bu kaldı İnternet sitesi var mıdır acaba
Obirx Yenievlianne bilmiyorum canım bikactane vardı sordum fiyatlarını üçlü takımı 50 liraya aldm sen gdemezsen bi yakınını gönder aldır