Anonim55 Bugün 9. Gün, inanılmaz şişkinlik hazımsızlık geğirti yapıyor, ve su içmediğim halde bile idrara çıkartıyor ve idrar yaparken kasıklarım kasıklıyor böyle yan etki yaşayan oldu mu çok rahatsız ediyor
Duruxxx Anonim55 sizi ümitlendirmek istemem hayırlısıylaolsun inşallah ama sık idrara çıkma benim gebelik belirtim olmuştu ovitrelleden sonra hatta idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum herhalde demiştim 13. Gün idrar testimle pozitif almıştım
Bilge-96 Anonim55 merhabalar yumurta çatlatmadan önce büyütmek için ne kullanmıştınız doktor kontrolünde mi tedavi oldunuz
Verda9224 Duruxxx Benim bugün 13. günüm ama hayal kırıklığı yaşarım diye test yapmıyorum reglimin geçmesini beklemeyi düşünüyorum zaten belirtim de yok pek bi tek kasıklarımda batma ve hafif bel ağrısı o kadar
Duruxxx Anonim55 evet ağrıyordu bu yüzden idrar yoku enfeksiyonu sandım hatta bir ara 5 dk da bir bile gitmiştim tabi herkesin vücudu farklı ama ağrılı sık idrara çıkma enfeksiyon belirtside sonuçta
Anonim55 Duruxxx evet bu benim 2. Denemem öncekinde şişlik falan yaşamamıştım, bu sefer ağır geçiriyorum karnımın üstüne bile yatamıyorum
Duruxxx Anonim55 benim de 2. Denememde tutmuştu inşallah olur sizin de 🥰 1. Sinden farklı olarak idrar ve lekelenme yaşamıştım yoksa her türlü hamilelik belirtisi yaşatıyor ovitrelle
Duruxxx Verda9224 inanın ben de hiç beklemiyordum çatlatma iğnesiyle beraber başka ilaçlarda kullanıyordum onlar beni çok yoruyordu negatif çıkar zaten ben de ilaçları bırakırım en azından diye test yapıp pozitif görmüştüm umarım sizin de pozitiftir herkesin vücudu farklı sonuçta
Verda9224 Duruxxx Umarım öyledir nasip artık. Bugün garip bi şekilde bacaklarım eklemlerim ağrımaya başladı böyle bişey yaşadınız mı hiç çok garip geldi
Verda9224 Cansu777 Ben ikinci çatlatma iğnemi olmuştum o da olumsuz yarın doktora gideceğim yine ilaç başlatcak son iğneyi deneyeceğiz o da olmazsa artık tüp bebek düşünüyoruz