Leylaaa_46 Sezeryan olacağım için 3 gün sütüm gelmemişti . İlk kızımda hipp aldım sevmedi içmezdi bunda ne alacağımı bilmiyorum , evolvia duydum nasıl bilmiyorum Siz hangisini alacaksınız veya memnunsunuz
Tugcev Leylaaa_46 bizde hipp alacaktık hemşire sma yı aldırdı hastanede. Sma comfort. Gaz sorunumuz olmadı, bebekte sevdi
gaydirigubbakcemilem Leylaaa_46 aptamil alırız kızımada aptamil kullanmıştık hastanedede aptamil vermişler sormuştum ona göre almıştım. Eve gelince eltim eşime aptamil pahalı sma al demişti çöpe atmıştık bir kutu mamayı sevmedi bebeğim.
busrasya Leylaaa_46 aptamilin tek kullanımlık mamasından aldım hastane için emzirmeye zorlamayı düşünüyorum sütüm gelirse tabii o yüzden elimin altında fazla mama olmasın dedim
Mikrofon0 Sydaglsen bizde hipp aldık ilk zaman dört beş kere verdim şimdi 40 günlük vermiyorum ama içiyordu ama sonra kusuyor du mamadan sorna emzirdigim süreç de bu sevmediği anlamına mı geliyor içerken bir sıkıntı yaşamadım yaptığım ölçüyü bitiriyor du
Edsn gaydirigubbakcemilem aynısını yaşadık Aptamil verdiler hastanede 1 hafta sonra sma aldık çocuk gazdan kıvrandı kakası yemyeşil oldu hemen attık çöpe
Tugcev Leylaaa_46 evet hemşire öyle dedi bize de. Hipp gaz yapıyor sma dan iyi dönüt alıyoruz sma alın dedi. Tesadüfen comfort almıştık o da gaz yapmayan çeşidiymiş denk geldi
busrasya Leylaaa_46 evet e bebekten aldım bana da arkadaşım önerdi elinin altında çok mama olmasın ki sen de emzirmeye zorlayabilesin mamaya kaçmayasın dedi mantıklı geldi üç kutu aldım yine de ne olur ne olmaz diye direk hazır mama ister benmari usulü ısınıyor istersen direk verebiliyorsun
yaasemin Leylaaa_46 benımde ilk sezeryam da gelmedi bunda hazırlıklı oldum sma aldım keçi sütlü onu vericem gelmezse sütüm
Miskinim yaasemin bide canım direk biberonla verme. Emzir bebeği sütün gelmese bile. O emerken yaptığın mamayı şırıngayla memenden doğru sık o onu emecek en son normal beslersin. Onu gene biberon ile yapma senin meme ucunu beğenmez bu sefer biberon ister sürekli şırınga ile besle tecrübe ile sabit 🙃 inşallah sütün gelir gerek kalmaz
Azra_Mom Leylaaa_46 bende kızımda hip almıştım içmişti ama fiyattan dolayı sonra aptamille devam ettik gaz sorunu filan yaşamadık şimdi ikinci gebeliğim yine sezaryen bebelac aldım bu seferde ondan çok memnuniyet duyuyordum zaten 1-2 gün içecek sonra aşırı süt geliyor bir süre mamaya ihtiyaç olmuyor o kutu öylece çöpe gidiyor
Sydaglsen Mikrofon0 çok kusuyorsa mama çok geliyor anlamına geliyor. Emziriyorsanız kesik süt gibi az bi şey çıkarıyorsa bu normal