Elcin-Meryem Kizlarim yaaaa bitanelerim tahmincilerim Allaha razi kaldigi kadar hamd olsun cok zorluklarla 20haftayi tamamladik cok sukur bin sukur Rabbim isteyen her kese nasip etsin amin amin amin Yarin sabah erken detayliya gireceyim Allahimin izni ile son kez tahminlerinizi yaparsaniz beni mutlu edersiniz ayrica yarin kim bildi etiketlerim
Elcin-Meryem Elcin-Meryem @Jdjdjdksksk canim sen hep kiz dedin en son erkek dedin tum ulturasonlari attim lutfen son kez bak bana biliyorum seninde bana bakmak canina tak etti ama son ricam🩷🩷🙈
Jdjdjdksksk Elcin-Meryem haklısın canım kızda kalıyorum ben bakdım iyice tekrardan erkek derlen belki dalgınlığıma gelmiş olabilir haber bekliyoım canm🩷
Elcin-Meryem Elcin-Meryem @26Mansura can baci sende son aybasima baxda urek o bir hesabda danismisdigee xatirladin? 09.07.1998 Axirinci aybasim 5may (25yasinda hamile qalmisam hamile qalannan sora 26yasim oldu)
Elcin-Meryem dika canim senin tum yorumlarin galiba dogru cikiyor yada ben oyle gordum Yanilma oluyor mu?