Ebbruc gamz_1e açılma olsa bile dikiş sağlamsa tutuyomuş bebeği içerde, bişey olmaz inşallah . Bende 5 hafta önce oldum serklaj daha gitmedim de ne durumdayım bende çok merak ediyorum
gamz_1e Ebbruc bence kontrol aralarını uzun tutmayın ben korkumdan gitmiştim serklaj olmadan önce akıntım vardı herkes abartıyorsun dedi açıklığım çıktı işte bişey hissettiginiz an gidin
dilaraulusoy gamz_1e dikişin daha önemli zaten bu durumda haftan fena değil 4 hafta daha dayan 34 den sonra doğsa bile sorun olmuyor canım çok geçmiş olsun
gamz_1e dilaraulusoy hiç kalkmıyorum yani annemlerde kalıyordum şimdi yeni geçtim kendi evime sadece yiyecek birşeyler hazırlıyorum bir de lavaboya gidiyorum onun dışında sürekli yatıyorum umarım dediğiniz gibi 4 hafta daha dayanır korkuyorum
dilaraulusoy gamz_1e korkma aynılarını yaşadım şuanda da yaşıyorum 2. Kez. Dua et sakın ol geçicek bak bebeğine sağlıkla kavuş. Sen ne kadar sakin olursan o kada kolay geçicek
Ebbruc gamz_1e bişey hissettiğim zaman giderim zaten ama çok sükür bi sıkıntı yaşamadım hiç bu zamana kadar, doktorumda şimdilik ayda bi görmek istiyo perinatolog zaten çokta güvendiğim bi doktor , kendi de attığı dikişe çok güveniyo
gamz_1e dilaraulusoy psikolojik anlamda çok çöküyor insan benim tedaviyle oldu hamileliğim bir de üstüne böyle bir sorun çıkınca yıkıldım Allah’ım görüyor hepsini inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza tek duam bu
dilaraulusoy gamz_1e canım benim. 3 sene tedavi sonrası bende hamile kaldım ilk bebeğime 21. Haftamda açılmayla dikiş atıldı. Sonra zaten 28 den 37 ye karar hastanede yattım bende. Çok haklısın bak Şuan 2. Ye hamileyim doğal oldu hemde ama yine dikişliyim Allah büyük Allah çekemiyceğimiz dert vermez.
Gmze25 gamz_1e 19+4 de bende serklaj oldum 15 mm ile simdi 23-28 arası çıkıyor şuan 21+5im vajen bölgesinde ara ara ağrı oluyor ve kaşıkla baskı oluyor sizdede var mi