Beyazem- Kızlar herkes artimed doğru sonuç vermiyor diyolar çok yorum var, en doğru sonuç için hangi erken test markasını önerirsiniz??
Sevo0606 Beyazem- artımed kaset testi erken test gibi çalışıyor en ufak yükselmede çift çizgi ben hep onla öğrendim sorana da onu öneriyorum ..
ozlem_2727 Beyazem- ben artımed mavi olan ile öğrendim ki prıdctor erken gebelikte çıkmamıştı testler bazen şans eseri bozuk olabiliyo malesef o yüzden en iyisi kan vermek
Kumsal28 Beyazem- bence prodoctor da çok iyi Trendyol da set halinde satılıyor çok pahalı da değil sonucu da çok net gösteriyor bence ben çok memnun kaldım
Gzd1212 Beyazem- bu kesin çıkarıyor bende kaset test silik çıkarken aynı gün bunla yaptım koyu koyu çıktı. Kaç gün var adetinize
Bero02 3 farklı eczanede bunu önerdi ve piyasadaki en güvenilir olan bu dediler. Artmedle yaptığımda yanlış çıkmıştı. Beyazem-
Ferman21 Beyazem- ilk hamileliğimi bu test ile ögrendim 5 gunum vardi cok silikle ögrendim regli gunu 11 cikmisti sonucum 😊😊😊 tavsiye ederim canim
Beyazem- Gzd1212 2 gün yok var döngümün 33. Günü, 30. Günde normal kaset test yaptım negatif çıktı, adet geçmeden kaset testler göstermiyor dediler,ama çok belirtim var ilk defa yaşadım var gibi hissediyorum