Fatzeyy23 Nasıl gidiyor ? 29 haftada hangi şikayetleriniz var veya oldu ? bebeğinizin kilosu nasıl Kız mı erkek mi 👼🏻
Hilalalara Fatzeyy23 27 haftalığız kızım olacak inşallah bir ay önce kontrollüm vardı o zaman 600 grm. Dı haftaya uyuşmazlık iğnem var o zaman öğrenicem en son kilosunu 🥰 Bu ay ki şikayetim burun tıkanıklığı İnan geceleri horluyormuşum 😅
crazygirl Fatzeyy23 26 haftadayim bebeği kilosu 850 grm erkek olacak kısmetse ama doktor bugün bebeği suyu fazla dedi çok üzüldüm neden acaba suyu fazla şeker olabilir mi 🙄🙄😔
Busrademiir Fatzeyy23 27 Hafta olduk kızımla, hamilelik iyi gibi sadece geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorum rahat yatamıyorum sağ ya da sola yatsam bir zaman sonra bacaklarım ağrıyor ya da kramp giriyor 🤔 Göbek büyüdükçe hareket kısalması yani rahat oturamama gibi şikayetler var bende de🤗
Gizemburcuu 28. Haftadayız kilosunu haftaya öğrenecem inşallah üç hafta önce 820 gr dı😂 Oğlum olacak ismi Ömer Asaf şuan mide yanmaları başladı ve çok hareketli sürekli baskı yapıyor 😂😍
Elifbekir 29 haftaya yeni girdim. Kızım olcak inşallah ve pazartesi öğrencem inş kilo.almıştır yavrum 2 hafta önce 1280 gr dı 😊😊
Busekaratas 28 haftadayız ☺️ Bugün kontrolümüz vardı 1100 gram 36 cm bir oğluş tekmelerle ahlayıp zıplıyorum resmen 😂 büyüdükçe sertleşen hareketlerle geçiyo vaktimiz 😬
Minikmucizemibeklerkeen 27 haftaligiz bizde oğlumla 😍💙 Hareketlerden sürekli uyanma disinda bi sikayetimiz yok hamdolsun 🤲 Yarin kontrolumuz var bakalim Mustafa Ayaz'ım ne kadar olmuuss 🤗
Fatzeyy23 Gece uykusu bende de hiç Yok hele iç bacak ağrısıda var e haliyle karında büyüdü ☺️ Az zamanımız kalmış kızlar bende 29 haftalık kilosu 1400 dü