Ağustosun 20sinde Çatlamayı yakaladım ilişki yaşadık 26 sından snra da devamlı kasıkta tatlı bi batma sağda oldu ilk sonra her ıkı yerde oldu bir seye sinirlendim 27 sinde bi sancı girdi anlatamam kasıklarıma yandı resmen bu yasımda basıma gelen ılk ağrıydı ben cok sasırdım 30 sanıye surdu gecti ama fenaydı. Snra gogus hassasıyeti basladı normaldi adete bır hafta kala gercekten ucları cok acıdı oda olurdu ama umursamazdım bu sefer baya acıdı. Snra kahkaha atıyorum kasıgımı tutuyorum of dıye böyle etimi bısey çekiyordu resmen tutuluyordu o bölgem bısey cekıyormuş gibi ve o bölgede seyirmeyi çok yaşadım. Adete br hafta kala devamlı saaat sabah 5 de uykumun arasında tualete çişe kalkıyordum cok aşırı sıkışıklık yaşayarak kalkıyordum. Hep kasık sinyalleri batma göğüs ağrısı. Uykum gelırdi ama böyle lak diye bayılmazdım yorgunluk olmazdı ama erkenden yatardım. Tabi ben genede umursamıyorum snra beklıyorum ki adet gelsib🤣 Sonra erken yumurtlama gordugum halde adet geciyordu orda suphe duydum ama genede adet geçsin dıye bekledim adet gectıkce adet ağrısı fılan o ay hc olmadı hep batma hep seyirme hep yanma yaşadım adet gecıncede ben test yaptım kan 4000 cktı aşırı sasırdım ağladım bır seneye girerken beebek haberi almş oldum 🤣❤️ bendeki belırtı böyleydi herkeste farklıdır tabıkı🙈 hepınize nasip olsun dualarımdasınız🤲🏻🤲🏻🤲🏻