Htckbrkck Ftmnnr ben uygulamaya göre değilde ilki de sezeryan olduğu için 38 haftalıkkrn almıştı doktorum yine ona göre hesaplayıp bu tarihi söylüyorum vaktinde gelsin inşallah bebişler sağlıkla 🙏🏻
Ftmnnr Htckbrkck ilk olduğu için benim ben şu an uygulamaya göre hareket ediyorum doktor daha bir şey söylemedi
Ozgesylrr SMB adetin bittiği günü değil adet olduğun günü hatırlaman lazım canım o zaman tam tarih hesaplayabilirsin. Biz bugün 26. Haftaya girdik
Merve-dmr SMB 17 nisan benim sizle 1 gün fark var sanırım aramızda 🥰 ama benim ultrasonda 5 gün önde gözüküyor
Minikfasulyem_1 Ndaaa41 aramızda 4 gün var 🥹 bugün ikili tarama testini yaptırdım randevum vardı benim minikle görüştük cinsiyeti belki çıtlatırım dedi doktor sonra baktı tam net belli değil dedi ama erkeğe yakın duruyor dedi size bir şey dediler mi ☺️🥰
lilyum_ Aysedamlac ayy ben bic muz yemiyorum önceden çok yerdim hamile kaldığımdan beri ismine bile tahammülüm yok. Bebek hareket etmiyordu doktor cihazla hafif hafif vurunca biraz hareket etti. Yaa çok tatlıydıı🥹
Aysedamlac Ecemesen evet benimde ilk gebeliğim daha önce hic tecrubem yok doktor yatabılırsın demıstı ılk zamanlarda ama ınternerte okudugumda kan akısını yavaslattıgı falan yazıyor o yuzden tedbıren saga sola yatıyorum🥲 yuzustu yatmayı cok ozledım valla
Ndaaa41 Minikfasulyem_1 ben ikili test yaptırmadım Doğruluk payı çok düşük oluyor dendi Fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ıyüzden cinsiyetimizde daha belli. Değil maalesef. Ama bu sene erkek senesini bilmiyorum hep erkek duyuyorum 🥹
Aysedamlac lilyum_ çok sevindim hareket etmesine tostos uyuyodur belki🐣🐣😄 muz ben sevıyorum ishal probleminede iyi geldıgı ıcın hergun yiyorum nerdeyse
Anonimanonim lilyum_ boyu kaç çıktı nasıldı baya büyümüş mü 🥰🥰 parmaklar ayaklar oluşmuş mu belli oluyor mu ayrışmış mı🥺
lilyum_ Anonimanonim boyu 34 mm çıktı.baya büyümüş artık kolları ve bacakları belliydi ama parmaklarıni bilemiyorum çünkü ellerini yumruk yapıp gözlerini kapatmıştı. Ama hareket etti bi ara. Yaa o kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam 🥹