Ecemesen lilyum_ hayır en son gittim 29 ağustosta ultrasonda bebeği gördük kalp atışını gördük dinletmedi ama tehlikeliymiş 12 ci haftada gelin dedi siz gittinizmi aslında ben gitmek istiyorum merak ediyorum nasıl büyüdümü bi sıkıntı varmı diye 😌
Aysedamlac lilyum_ aynıyız ve geçen hafta doktora gittim o kadar hareketlenmiştiki gözlerime inanamadım zıp zıp😂
Gamzeeadnx Anneeadayi tahmini doğum 29 aralık 40 haftası 29 aralık. 2. Sezeryan erken alınıyormuş galiba 2. Sezeryan ne zaman gün veriliyor bilgisi olan varmı. Ben 38 haftası dolunca doğum yapmak istiyorum 🥲 o zaman olursa aralığın 2. Haftası oluyor inşallah.
Ecemesen Anonimanonim en son ne zaman gittiniz kontrole acaba😊 ben 29 ağustosta gitmiştim 6 haftalıktım heralde bebeği kalp atısını gördük 12.ci haftada bidaha gelin testler için dedi birde beliniz ağrıyomu benim bugun belim çok ağrıdı yattım
Ozgesylrr SMB ben her hafta not ediyordum o yüzden benim ki kesin doğru. 26 Mart son adet tarihi senin de mi öyle
SMB Ozgesylrr yok benim 23 Nisan Diye hatırlıyorum belki de 16 nisandır ben adetin bittiği gününü hatrlıyorum büyük ihtimalle Şimdi 22. Haftamız doluyor 23 oluyoruz yarın
Anonimanonim Ecemesen 15 günde bir çağırıyor doktorum çarşamba gideceğim😊 bel ağrısı evet ara ara oluyor