Htckbrkck Ftmnnr ben uygulamaya göre değilde ilki de sezeryan olduğu için 38 haftalıkkrn almıştı doktorum yine ona göre hesaplayıp bu tarihi söylüyorum vaktinde gelsin inşallah bebişler sağlıkla 🙏🏻
Minikfasulyem_1 Ndaaa41 ay benimde hemen hemen o tarihlerde olacal inşallah şuan 11+6 yım siz kaçsınız
Mercan0652 Rumeysaeliz normal düşünüyorum canim ama duruma göre değişebiliyor bazen inşallah bebeğim normal gelmek ister 😊 sağlıkla kucağına al sende canm
myangelson Htchma1 geçen gün 14. Haftada bacaklar kapalıydı ama doktor baya uğraşarak baktı bacak değildir bu erkek bebek bence dedi ama 16-17 haftalıkken üniversiteye gideceğim o zaman netleşir diye düşünüyorum 😅
Htchma1 myangelson ay hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏽 yarında benim kontrolüm var tabi ki sağlıklı olsun nolursa olsun da cinsiyeti çok merak ediyorum ben 🤣
SMB Tutaste_ bana kalsa herşeyini çoktan yapardım da eşim acelesi yok diye diye geldik bu güne Çok haklısınız herkes gittikçe yükseliyor,
Tutaste_ SMB vall cok büyük yanlıs yaparsınız. En basıtı bişeyi takıp ediyorsundur fiyatı aynı kaldımı hiç