arsveuras Bende erkek bebekte kasıktan göğüs altına kadar olmuştu . Kız bebeklerde göbek deliğine kadar diyorlar doğru mu?
arsveuras Newmom2023 bana da %100 erkek dedi de şuan göbek deliğine kadar tabi henüz 18+3 ilerler belki daha .
Sumeyyeky arsveuras çizgi alttan ve üstten göbek deliğinde birleşiyorsa doğum yakın diye söylemişlerdi hep farklı şeyler duyuyorum 😁
SerAzmer İlk gebeligimde baştan aşağı vardı kızim oldu ikinci de kız 32. Haftadayiz sıfır çizgi.sizde kaçıncı haftada oluştu çizgi ve göğüs ucunda kararma
Ze1hra Aslında yalan değil kişiden kişiye değişiyor yani bazı kişilerde böyle bazı kişilerde de tam tersi
Elfelf475 arsveuras ikinci oğluma hamileyim ve ikisi de göbek deliğime kadar oldu. Hatta bu ikinci olan daha 19 haftada gördüm çizgiyi
Papatya-45 Nurbl soruyla alakasız bişey sorcam kusura bakmayınız ilk gebelik arada karnımın içinden cıt diye ses geliyor sizde de oluyor mu 27 haftalığım sankii tırnak kesersin çıt diye ses gelir ya aynı oyle geliyor ara ara oluyor
Aslikryl Papatya-45 bendede oluyor 23+2 deyim göbek deliğim çok acıyordu şimdide sankki karnım cırt diye yırtılıyor iç tarafı öyle hissediyorum galiba karnım genişliyor 😂