zelihayaman1 merhabalar hanımlar 6+5 im sizin bulantılar nezmn azaldı her hamilelik bir mi cok korlıyırum cunku ilk hamileligimde cok zorlamdımmm
S_atmaca zelihayaman1 cnm benimde ilk hamileliğim ben de çok zorlandım mide bulantısı konusunda şuan 17+6 iki üç gündür midem bulamıyor ama bu demek değildir ki seninki de bu kadar uzun sürecek her kadında farklılık gösterebilir umarım seninki bian once geçer çünkü gerçekten zor bir şey
Deletedmom_116 zelihayaman1 11+5 falan USG ye göre Azaldı diyemem ama önceye göre daha iyiyim önce su bile içemez haldeydim
Baby_B zelihayaman1 bulantim kusmamla 7,5 kilo vermistim 12.hafta gibi azaldi 13.haftada bitti Sjmdi 2.trimesterdayim 1 kilo almisim bile Zor bir surecti cok sukur gecti,seninde gecer en yakin zamanda insallah
zelihayaman1 S_atmaca yaaa siisnde allah yardımcınız olsun cok zor ama evlat için katlanıyor kızım var onun için ayaktayım
Deletedmom_116 zelihayaman1 onun faydasını görmedim Başka bı ilaç verdi doktor Onunda faydası yok malesef
Baby_B zelihayaman1 yatmadan gunde 1 kez iciyordum Acikcasi bende ise yaramadi yani gunde 4-5 kere kusuyordum ben Ilaci icsemde. Ama doktorum biraktirmadi asla Suan gunde 1 kez iciyorum yine,bulantim olmuyor kusmamda yok Zamanla ise yaradi galiba