Elifbal- 39+3 teyim. Dün öğlenden beri külodum biraz ıslsnıyordu üç dört kez değiştirdim. Su sarımtrak ve berrak. Ağrılarım ise az. Doğum için yeterli mi sizce
Zeliha1_ Elifbal- bende 39+3um aynı şeyler bendede var ama bilemiyorum idrarmı şu mu gece tuvalet kalkmadım sabah ıslaktı yarın kontrol var 3 4 gündür öyle ıslak bende yarını bekleyecegım
Kara22 Elifbal- suyu azalan bebeğin enfeksiyon kapma oranı yüksek ve gittikçe bebeğin kalp atışı yavaşlar
Elifbal- Genelde idrarımı yaptıktan sonra aktığını farkettim. Doktorum da yarını bekle dediği için bekliyorum. Gün içerisinde peçete koydum peçete ıslanmadı
Zeliha1_ Elifbal- benım kı ıslanıyor ya az az bakalım yarın bende gıdecem ne diyecek agrın sancın varmı Nisan’ın geldı mı benım geleli 8 gün oldu
Elifbal- Zeliha1_ benim 10 gün önce sancım oldu doktora gittiğimde 2 cm açılma olduğunu öğrendik ama başka belirti olmadığı için ve bebek minyon olduğu için doktor bekleyelim dedi. Nişan da gelmedi
M-Urass_Mom Su sızıntısı sürekli olarak gelir, engel olamazsın. Berrak, kokusuz, istemsiz akan akıntılar da yaşayabilirsin. Ben de çok yaşadım ama süreklilik yoktu. Anladım ki akıntı sadece. Karar veremiyorsan acile gitmeni öneririm