Ozbknalp Selam arkadaşlsr oğlum 7 aylık ve ben hamileymisim dHa yeni öğrendim 5 aylık nası yaparım 🙄🙄
Fidansvnccm Ozbknalp Rabbim yardimcin olsun canim zorlanirsin baya ama olsun ikisi bir buyurler. Insallah sag salim kucagina alirsin :)
GozdeCemre Ozbknalp 5 aylık hamilesin ve yeni Mi öğrendin😂ay ne güzel sadece 4 ay sabredeceksin 😂kız allah sağlık versin ikiz üçüz anneleri olanlar ne yapsın arkadaş olurlar birbirlerine ne güzel iki annesi gibi gezersin
Selale_bati Ozbknalp ne guzel ya valla))) arkadas gibi buyurler 5 aydir nasil farkedemedin sen bogle nerdeyse dogurcakmissin)
Pamukprens Selale_bati beş aylıkken nasıl yaaaaa🐣 peki süt gittimii merak ediyorum bu arada olsun hayırlısı olmuş ve bence çok tatlı 🌼 sakın strese sokmayın kendinizi erken olmuş tabi ama sonuçta ikiz gibi büyücekler🐥🐥
Ozbknalp Vallah hiç Bi belirtisi olmadı kızlar karnım bile büyümedi dedim Bi kan vereyim 7 ay oldu adet girmedim Bi baktık hamileymisim bugün kadın doğuma gittim dedi cinsiyeti bile belli olmuş yine oğlum olcak 😊çok zor olcak ama napalim
GozdeCemre Ozbknalp valla ne güzel bizde aman birşey olacak şu Olacak bu olacak ilk riskli dönemleri habersizce bir güzel geçirmişsin 😂
Fbt Ozbknalp maşallah size ben o dönemde 2 gün geciksem gebelik testine sarıldım hemen En büyük korkum hemen arkasından kalmaktı
Lavinia5 Maşallah yaa hayırlı olsun bence çok güzel birşey. Allah hayırlısıyla afiyetle sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bi sürpriz olmuş size. Nasıl karşıladınız? Bebeğin durumu nasıl?
Ozbknalp Lavinia5 korku içindeyim nasıl bakarım diye ama. Tuhaf sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim ilk