baliminannesi06 Ranam canımmmm avazda doğur inş... kaç haftalıksın şuan darısı bana ya🙄😫☺🤗💕 bizde 31+2 olduk
Meleklerininannesi Rabbim bi avazda kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ranam Çatı muayenesi oldum dayanılmayacak bir acısı Yok kızlar korkmayın. Bir de akıntı geliyor diye rahata bağlamayın benim biraz biraz suyum gelmiş akıntı sanıp bekledim
Rain81 Ranam ay cnm ya beraber mi yapıcaz Doğumu 🙈 bende yatıyorum hastanede sabah 6 da ameliyatım kısmetse.. allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim ağrısız sızısız alırız Bebişlerimizi kucağımıza 🙏
Ranam Rain81 yaaa evet ne güzel oldu bak🙏 Bende yattım sancılarım düzensiz aralıklarla var.. bekliyoruz bu gece açılma olmazsa yarın sezeryan olur büyük ihtimal
Cansel Ranam ne olur benim için dua et cnm ben normal Doğum çok istiyorum ve bebeğim 40 haftalık dua edermisin bizde doğuralım diye 😔
Elaninannesi Ranam Canım o hafta erken değil mi bir problem mi oldu da yatışın yapıldı benim 38.hafta hala tık yok bebek kanala bile girmemis
husniyealtun Ranam Rabbim mübarek etsin kolay etsin dogumunu. Bir avazda sağlıkla gerceklessin insaAllah.. 😍😍😍