BirAskMasali1323 mihraninannesi02 Bı ara benim eşimde bı filmde duymuştu acaba mahur mu olsa kızımızın adı diye araştırdım bı anlamida kumarhane , meyhaneymis o yüzden direk eledik o ismi anlamını öğrenince
Hamileanne mihraninannesi02 mahur gözlüm derlerdi eskiden anlamı ne bilmiyorum ama isim olarak kaba geldi açıkçası
Moomtoobee Kız mı erkek mi ismi biraz garip geliyo kulağa pek hoş değil gibi siz bilirsiniz tabiki insanın içine sinmesi önemli olan 😊
piiremsesinannesiii mihraninannesi02 bende şuan ilk defa duydum canım sizin kararınız ama kulağa hoş gelmiyor 🙃
Premsems mihraninannesi02 mahur dediğin zaman mesela insanlar anlamaz mahir mi mihramı karışıklık olur bence baya
rumeysa_1c Söylerken bu ismi sakinlik verdi sanki bana benim hoşuma gitti ama ilk defa duyuyorum bu ismi nerden buldun kiz
mihraninannesi02 BirAskMasali1323 aaa ilk defa duyuyorum an itibariyle bizde vazgeçtik şu an isim bulamıyoruz ya 🥹
akkaya_1234 mihraninannesi02 siz beğendiysen iz koyun bence fikir almayın şahsen ben kimseye fikrini sormak istemiyorum kendim bi isim bulsam hayırlısı yla tamamdır fikir sorunca beğenmiyor lar insanin hevesu kırılıyor zaten zar zor insan bir isim buluyo
Premsems akkaya_1234 aynen çok doğru herkesin beğeni zevki farklı, o yüzden kimseye sormamak en iysi bence
m_mervee @mihraninannesi02 o mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız 🎶 aklıma Ahmet kayanın şarkısı geldi