Gokturkmom_ Yfki İlk başlarda beni kızdırırsan aşermediğim bulunmuycak şeyler isterim diyordum 😅 iste bulurum diyince tüm hevesimi kaçırmıştı hahahahaha
fatma_eco Yfki nazımı çekecek biri olmayınca nazlanacak kimsemde yok hiç nazlanmadim valahi çekeceğini bilsem nazlanirim belki
Hatice5258 Yfki ilk hamileliğim hiç nazlanmadım neden bende bilmiyom galiba hamileliğinin başından beri rahatsızlık geçirdim şimdi ise son gunlerim ağrısı hamileligimden hiçbişey anlamadım sevinemedim galiba ondan içimden gelmedi demekki🙃
Symstf Ay ilk hamileliğim ve annemlerin yanına gelince öğrendim. Annemler adana da ben balıkesirde oturuyorum. Ve yolculuk yapma 4 aylık olana kadar diyorlar malesef o kadar hevesleniyordum burnundan getiricem diye ama adamı göremiyorum bile 😂😂
cLearQueen Hic huyum degildir oyle şeyler.. nazlansam eminim nazıma oynar ne isstersem alir ama ben şımarıklık olarak görüyorum kendimde ve yapmıyorum :) yapanlara saygım var elbet herkesin istekleri farklı
ykaya18 Gerek duymuyorum ya, normalde de zaten ne desem ne istesem yapar, o yüzden daha çok çaba gösterince üzülüyorum kıyamam 🤭🤭💚💚
Htccndn Nazlanmayı hiç sevmem normalde öyle bir insanda değilim zaten ilk hamileliğim herşeyide yapıyorum nazlanmadan ve hiç aşermedimde eşim söylüyor canın birşey istiyormu alimmi felan diyede ben yok diyorum 😂 oda bana şaşırıyor 😂