bussra-23 Kızlar hastaneye yatışım oldu… suyum geldii @merimiri dedim size biri başı çekse yeter diyeeee 😅 @Melike_00
merimiri bussra-23 başı çektim ama fenayım normalden sezeryana döndüm iyileşimmm Biraz hepsini anlatcammm çok zorlandım ben 😞
bussra-23 Suliss76 amiinn darısı bekleyen tüm annişlere sağlıkla kucaklarına almak ümidiyle inşallah sancı çekerken dualarım hep o yönde
bussra-23 merimiri yaaa deme be allahım tez vakitte ayaklandırsın inşallah canım benim kıyamam bebişle sen sağlıklıysan gerisi mühim değil atlatırsın inşallahh
Fnsengul Ayyy hadi hayırlı evlat olsun inşallahhh💖 Sağlıkla doğsun da normalmiş sezaryenmiş ne önemi var 😍❣️
bussra-23 Fnsengul amiin hepimizin çocukları inşallah aynen öye hiç önemi yok yeter ki bebişle anniş sağlıkla kavuşsun birbirlerine 😍
68pembemavi01 bussra-23 Amin inşaAllah 🤲 35+4 haftalık hamileyim Rabbim hepimizi bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸
bussra-23 68pembemavi01 amiin seninde inşallaaahh tatlıım ben elendim sıramı savdım sizlere inşallah kolaylıkla ve güzellikle kucağınıza alın sizlerde
merimiri Melike_00 bende bekliyorum kendimi de anlatcammm ağrım biraz fazla döneceğim buralara kendimi toplamam lazım unutmadım sizi sana da hayırlı doğum nasip eylesin Allahım @Melike_00