MorKelebek54 miranmiran1306 ben bu takimin 3 rengini de almkstim kumasi asiri guzel ve cok cok rahst sanki ustunde yokmus gibi. Nisan sonu dogum yaotim mayis da yine havalar soguktu o yuzden hel evde bunkari giydim kaldirdim. Kis gelsin yine bunlari giyicem. Ama belirtmek isteidgim kucuk bi nokta var. Takımin ustu bi tarafi aciliyo o tarafla emzirmek haliyle kolay ama diger tarafla emzirilcegi zaman acilmasi zor cunku genislemiyo orasi. Alicak olirsaniz anlarsiniz. Ha cok onemli ve buyuk bi detaymi bilemem ama ben zorlanmistim. Ama kumaşı vs asiri iyi cok rahat inanin ☺️ sezeryan olucaksanjz sabahlikli elbise de alin mutlaka. İlk olarak onu giyin bez felan tskicak olduğunuz icin cok daha rahat edersiniz takip cikarirken ☺️ hemde dogumdan sonra bol bil tuvslete gidicek olsugunuz elbiseyi yukari cekil zaman kaybetmessinjz. Sezeryan olcaklara ufak bi tavsiyem olsun ☺️ tabiki siz nasil rahat edicekseniz oyle yapin. Ben elbise ila rahst edemem diyidum. İlk basta nkrmal dogum olcakti 35. Hadtadan sonra sezeryana karar verdik o yuzden ben ne olur ne olmaz gecelik de alayim dedim burdski yorumlara gore hareket ettim. Dogumdan sonra ilk elbiseyi giydim cok rahat ettim aklinizda bulunsun sezeryan olcaksaniz
Cudana İki gecelik bir sabahlık suwen’den (mağazadan), bir gecelik sabahlık takım da trendyol miss dünya lissa’dan aldım. Hepsini de çok beğendim. Trendyoldan bakın
Bergamot miranmiran1306 tavsiyem hastane/ilk gün için gecelik tarzı alın sadece. Çünkü hasta bezi/ped/depend neyse artık değiştirmesi çok daha kolay oluyor. Pijama altını indirene kadar baygınlık geçirebilirsiniz ani kan kaybından dolayı baş dönmesi yaşanıyor ve o süreçte sürekli tavana bakmanızı istiyorlar. İlk gün kanama çok oluyor doğum sonrası hemen güzel geceliklerinizi giymeyin çok büyük olasılıkla kirlenecek çünkü. Ve en önemlisi önü düğmeli olmalı kolaylıkla emzirebilmek için 🙏🏻
littlemiddle Cicili bicili lohusa takımı almadım. İlkinde de suwenden almıştım, bunda da suwenden 2 elbise gibi gecelik önden düğmeli, 3-4 tane de alt üst pijama takımı aldım önden düğmeli.