Baby_B Kizlar en son perinatolog 16.haftada demir baslarsin simdi icme demisti 3 gündür cok üsümeye basladim Hicbir vitamin kullanmiyorum suan Doktorada haftaya gidixem Eczaneye gidip isteyebilirim dimi demir ilacı
Caglacolak5237 Baby_B doğru birşey yapmıyorsunuz. Hem kendinize hem de bebeğe yetecek kadar vitamin yok vücudunuzda. Hiçbir annenin yok. Evet belki bebek için bir problem oluşturmaz sizden kullanır ama sizin dişleriniz kemikleriniz için size birşey kalmıyor. Sonra dişlerim çürüdü kamburum çıktı dersiniz. Diyorsanız ki benim güzelliğim gençliğim önemli değil ☺️ bu da sizin kararınız
Baby_B Defnezumramom multivitamin doktorum verdi yutamiyorum Haftaya doktoruma söyleyecegim onu canim
Baby_B Defnezumramom buyuk hap yutamiyorum.Regenesis max Eczaneye sordum ama doktorun tavsiye etmesini söyledi.
Baby_B Caglacolak5237 hanimefendi uzman perinatologda bir sey bilip söylüyor değil mi? 16.haftaya kadar icme dedi Ben içmek için burada soru sormusum Bende farkindayim yani :)
rubeyyisarah Caglacolak5237 ne alakası var benim 2.gebeliğim bu, ikisinde de bir şey kullanmadım, ilaçlar bana göre daha kötü yapıyor anneleri, bağımlı gibi. Bu benim görüşüm ama ilaç kullanılmazsa anne çok vitaminsiz kalır diye bir şey yok
CeylanAk Baby_B benim kardeşimde özel takipli 13 haftalık oda kullanmıyor yediğine içtiğine dikkat ediyor daha dün aldı demir damlası kan hapını
Defnezumramom Baby_B bende regenesis max kullanıyorum bu hafta bitiyor pregnom maxa başlayacağım o daha küçük bundan bide kabız yapmıyor doktoruna danışıp alabilirsin
Ebbruc Baby_B kullanmıyorum maalesef, elimden geldiği kadar beslenmeme dikkat ediyorum bi sorun yaşamadım bu zamana kadar. Doktorumla konuşup bi öneride bulunmasını isticem
Mercimek_Annesi24 Ben 3. Ayda imom multiwitamine başlamıştım. Daimi d vitamini kullanıyorum. Demir ilacı ve magnezyum da kullanıyorum. Gün aşırı da B 12.