prens_prenses_annesi uyuzdan çok çeken bi insan olarak sana nasıl kurtulacağını anlatayım doktor reçetesine yazdığı karışımı eczaneye yaptırıyorsun birde Ziver alıyorsun bu karışımı 3 gün sürüyorsun duş almıyorsun kesinlikle her sürdüğünde aynı kıyafetleri giyiyorsun 4. Gün duş alıyorsun daha sonra evinde o dönemde kullandığın yada kullanmadığın ne kadar çarşaf havlu kıyafet çorap çamaşır varsa hepsini minimum 60 derecede yıkayıp ütülüyorsun özellikle dikiş kısımlarına yüksek buharla ütüle yıkayamayacağın çamaşırları eşyaları çöp poşetine koyup 15 gün balkonda bekletiyorsun sonra normal derecesi neyse onda yıkıyorsun ütülüyorsun koltukların yatağın dahil hepsini buharla yıkatıyorsun ilacı kullandığın dönemdeki kıyafetleri çarşafı çöpe atıyorsun Ziveri de doktorun önerdiği adette kullanıyorsun tabi bunların hepsini evdeki herkes yapıyor kaşınan kaşınmayan kim varsa benim kızım 4 yaşındaydı ziveri ve o karışımı kızıma da kullandık doktorun önerisiyle ben o dönemde halı perde ne varsa yıkadım ancak böyle kurtuldum bunları yaptıktan sonra bir süre yine herşeyinizi ütüleyerek giyin çorap çamaşır dahil inşallah kurtulursunuz🙏🏻