SevalElmas Şuan yataktan kalktım postlara bakayım belki derdime çare olur dedim yemek borusunda sanki birşey takılı inmiyor aşağıya midem çok yanıyor kafayı yıcem bir bardağa bir çay kaşığı sirke koydum içtim bana mısın demiyor
Gencoglugizem melike180423 olabilir bu yiyeceklere dikkat et yemek o kadar çok etki altında kalma sağlıklı gelsin bebeğin inşallah 🙏🏼💋
Zehrayza Hakikaten bu hamileliğimin en zor kısmı mide yanmasıydı oturarak uyumaya başlamıştım artık en son doktor rennie duo verdi şimdi onu içiyorum en azından bi kaç saat huzurlu uyuyorum dene mutlaka
sacmalamakizim melike180423 O bende de oluyor bazen, belki maden suyu da iyi gelir ama o an olmadığı için içemiyorum, zorla atıyorum maalesef. 🥲
Tirtilveannesi Merve2661y evet tahin mide yanmasına bire bir ❤️her yandığında bi kaşık yerim geçirir 😇
Kubrahmz melike180423 aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sütü ısıtmadan soğuk içmek bana daha iyi geliyor direkt kesiyor. Gece yatarken de çift yastıkla yatıyorum. Birisi normal yastığım diğeri de emzirme yastığı. Emzirme yastığı o kadar iyi geliyor ki
Aeell melike180423 1 kaşık tahin ve çiğ patates çok iyi geliyor bana surup falanda fayda etmiyor bunları yapiyom anında geçiyor 1 haftada idare ediyor beni
Bilibon 37.3 deyim oluyorum yanmadan midemde hala baski o yuzden gunduz bi sekil yoyerek soda idare etsemde gece surekli surup iciyorum nerdeyse 2 saatte bir uyandikca kotu oldukca o arada ii gelio klkinca gene ayni
Serapazraege melike180423 sütü bir bardak sopuk şekilde tüketmeni öneririm ve kesinlikle yastığının altını destekleyip rahat olmasada dik şekilde yatarsan geceleri hafifletebilirsin. Bende 31+4teyim ancak bu şekilde geceleri çözüm bulabildimm💗
melike180423 Serapazraege soguk ictigim de oluyo ama tam olarak gecirmiyor yine de. iki yastikla yatiyorum yari oturur sekilde uyuyorum ama yine de ayni 🥲
EsK07 melike180423 Diyetisyenim sabahları aç karnına bir çay kaşığı tahin yememi önermişti. Benim mide kramplarıma ve mide yanmalarıma çok iyi geldi