gizemyil Zeynepyavuzz cavide ebeyle çalışmayı düşünmüyorum demişsiniz de ona istinaden yazmıştım sanirim
Zeynepyavuzz gizemyil ya ssvd düşünüyordum doktor yeterli olur diye düşğnüyordum ama ebe Cavide ile anlaştım onunla da süreci devam ettireceğiz
gizemyil Zeynepyavuzz Zeynepyavuzz Zeynepyavuzz memnun kalırsanız buraya yazarmisiniz kaç haftalik gebesiniz.
Zeynepyavuzz gizemyil ben Funda hocayla devam ediyorum çok memnunum. Ebe cavide onla çalıştığı için önermişti şimdi ikisiyle de süreci devam ettiriyorum
Letsgobeybi1- gizemyil evet ben hem leyla hocaya gidiyorum hemde cavide hanimla beraber devam ediyorum
gizemyil Zeynepyavuzz Zeynepyavuzz anladim. Funda hoca hangi hastanedeydi. Funda hoca ve cavide ebeylesiniz yani . Ben de Leyla Hanım ve cavide ebe ile mj çalışsam diye düşünüyorum 27. Haftadayim
-sum- Zeynepyavuzz merhaba söylediğiniz doktor hangi hastahanede? Cavide ebe ve doktorun doğum için ücretleri ne kadar acaba ssvd değil normal ilk doğum için soruyorum ama
Zeynepyavuzz gizemyil bende 27. Haftadayım . Funda hoca Ataşehir medicalpark da . Ama yeni bir hastahaneye geçecek çekmeköyde . Benim doğuma kadar geçeceğini söylemişti
Zeynepyavuzz -sum- Funda hanım Ataşehir medicalpark da. Ben ssvd olduğum için o fiyatları aldım sadece . Doğum ocaktan sonra zam geleceği için şuan nasıl hiç bilmiyorum
gizemyil Letsgobeybi1- memnun musunuz Leyla hanımdan. Ben pendik medipoldeyim emine unlude. Kartalda oturuyorum. Leyla hocaya geçebilirim biraz uzak olsa da. Cavide ebeyle çalışmayı istiyorum
-sum- Zeynepyavuzz cavide hanım için bilginiz var mı benimde aklımdan geçiyordu kendisi ama çok kararsızım fiyatları bilmiyorum karşılayabilir miyim onu da bilmiyorum 🥹 her doktorla çalışmıyor sanırım değil mi
Zeynepyavuzz -sum- evet her doktorla çalışmıyor . Şuan 17 bin diye duymuştum fiyatı ama ocaktan sonra zam gelir illa . Eğer ilk doğumunuz değil ise ve ssvd adayı işeniz bence ebe desteği şart
gizemyil Zeynepyavuzz neden ilk doğum degilse dediniz ilk doğum için daha iyimolmaz mi ebe destegi. Benim ilk olcak ben de çalışmayı dusunuyorum