Anneolsamkeske Arkadaslar insan herseyi gebelige bağlıyor kusura bakmayın ama sorum şu: yeni gebe kalmis biri adet tarihine yakin bogaz da agri degil de ufak farenjit hissi gibi gıcıklanma durumunu yasayan oldu mu cok nadir oksurukte var
Aylaa123 Anneolsamkeske kendinizde demişsiniz bu kadar herşeyi gebeliğe bağlayıp kendinize stress yapmayın salgın var hasta oluyorsunuz büyük ihtimal
Alpmom__ Anneolsamkeske üzmek istemem ama hayır 🥹 Emin olun beklediğiniz bir anda olmuyor hiç beklemediğiniz, ummadığınız bir anda oluveriyor şoklanıp kalıyorsunuz …
Seray11ay Anneolsamkeske inşallah Allah sana en kısa zamanda hayırlı bı evlat verir. Çocuk sahibi olmak isteyen herkesi aklımda dualarimda bulunduruyorum hep. Allah olmayan isteyen herkese hakkıyla yasattirsin o duyguyu
sihu19 Anneolsamkeske bende 9 haftalık hamileyim hava değişiminden veya yanına yaklaşan enfeksyonlu birinden mikrop kapmışsın hasta olmadan biran önce boğaz sipreyi veya tuzlu su gargarası yaparsan enfeksiyon ortadan kalkcaktır ilaç kullanımından iyidir hamilligin ilk zamanlarında olduğun için hasta olup ilaç kullanmanı istemem geçmiş olsun
Gunes-1110 Bende soriyim peki baş ağrısı olurmu? Normalde hiç başı ağrıyan biri değilimdir yılda bir ağrır
fairytale_ Gunes-1110 baş ağrısı oluyor canım ılk zaamnlarımda olmustu tabı herkesde farklılık gösterir
Hazalaskin Gunes-1110 baş ağrısı ilk dört ay oluyordu bende gebe kalınca daha gebelik öğrenmeden başlıyor hatta benimde başım ağrımaz hiç normalde ama gebelik belirtisi sayilmaz tek başına regl gecikmesi var mı
Gulsemin6155 Ben yeni gebeyim daha çok yeni sadece kaşık ağrısı göğüs ağrısı var adet olacakmış hissiyatı var sadece başka birşey yok canım
Anneolsamkeske sihu19 evet cok haklisiniz teşekkür ederim gaza geldim gidip gargara yapacağım ne olur ne olmaz 🙈
Tosuncukannesi Anneolsamkeske hayır yaşamaz rahimle boğazın bağlantısı yok,kasık yada bel ağrısı olsa hamilelik belirtisi denir ama bu dediğiniz değil maalesef
zey-nep11 Anneolsamkeske ben köydeydım gebeymişim yeni haberım yoktu dondurma yedım uzerıne ılık cay ıctım ona rağmen bır saat snra sol bademciğin ağrıdı azcık pastıl aldm emdım ıkı kere gecti direk. İstanbula geldık ıkı gun snra hamıle pztf cktı🤣 o boğaz ağrısı aşırı sacmaydı sende yorma yınede ama şnş gebelıktır tabıki
badi_sabaa3 @Anneolsamkeske ben cevap vereyim 3 senelik evli ve yeni gebeyim henüz 6+1haftalık. Tek belirtim adetimin epey geçmesi ve kasık sancıları olmustu onun dışında hiçbir belirtim yoktu . Seni çok iyi anlıyorum ama vücudunu dinlemeyi bırak ve kendine odaklan önce senin sağlıklı ve iyi olman lazım ki bebek gelsin. Öyle kolay bir durum değil hamile olmak çok mucizevi ve rahmani bir durum. Olmaması için çok sebep varken olduruyor Rabbim 💕💖 ve her şeyin zamanı var lütfen kendini yıpratma Allaha ve verdiklerine güven onun zamanlaması harika..
Anneolsamkeske badi_sabaa3 allahin kudreti oyle büyük ki meryem suresi dinlerken goz yaşlarıma hakim olamıyorum haklisiniz çok teşekkür ederim 😊