basakc36 ozlemkurnaz55 bizimde son 34 🙄 99 yazalı sanki iki gün önceydi zaman çok hızlı geçiyor . Sağlıkla gelsin minişler 🫶
ozlemkurnaz55 basakc36 ben ilk baslarda sanki hiç geçmiyor diyorum burda bakıyordum herkesin haftası ilerde ben daha 5 hafta 6 hafta sayiyodum ne ara 26 haftalık olduk hiç anlamadım. SAGLICAKLA alalım kucağımıza 🥰
Cglglr Daha dün gibi son 99 diye ben de paylaşmıştım. İnsanlar bundan sonrası çok hızlı geçecek demişlerdi. Gerçekten öyleymiş. 68 gün var şuan ne ara bu kadar zaman geçti anlamıyor insan 🌸 sağlıkla gelsin inşallah minik 🥰
akkaya_1234 Cglglr gerçekten çabuk geçiyor mu 16 haftadayiz bazen diyorum bi an önce zaman geçsin bazen zor ama olsun sonsuz şükürler olsun Rabbim e isteyen hakeden bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize de kolay sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin
Cglglr ozlemkurnaz55 evet o bende de var 😄 korku bilinmemezlik vs. İlk doğumum olacağı için insan ne yaşayacağını bilmiyor ve ister istemez korkuyor
Cglglr akkaya_1234 hem de ne hız. Hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi ama 30 haftalık olmuş bile. Ne ara bu kadar zaman geçti insan anlamıyor gerçekten
xJade ozlemkurnaz55 ay bizimde son 93 kaldı. Sayı olarak çok geliyor ama başıma gelecekleri düşününce çok az kalmış gibi de duruyor 😀