Zmraemr Sina 38.haftada 3077 gr sizin baya iri bebek olacak ama dr unuz dikkat edin demedi mi çok iri bebek de iyi olmuyor ve haftanız vr daha. Ultrasonda ya 500 gr az ya da fazla çıkabiliyor benim Dr 10 gr az ya da fazla çıkar dedi. Keşke şeker yüklemesi yaptırsaymış
MomBush Sina maşallah 🧿 36+6 da 2800 dü kilosu Bebeğimin. Bakalım doğuma kadar 3200-3500 filan olsa iyi olur
Muhammedamine Sina 4.200 dediler doğuma girdim 3.860 gr doğdu 3.800 gr la taburcu olduk her zaman fazla çıkıyor ultrasonu kafaya takmamak gerekiyor mecburi sezaeyen olayına gelirsek daha 5 hafta var doğumunuza bakalım kilo alımı nasıl ilerleyecek henüz doğum şeklini belirlemek için erken ben normal doğum diye gittim saatlerce sancı çektim bebeğim kanala girmediği için sezaryene döndük ama ameliyathaneye girene kadar bebeğimin kanala girip girmediğini kontrol ettiler normal doğum yapabilirim belki diye
Yagmur0256 Sina Ben günde 3-4 bardak süt içiyorum hergün 1 tane muz ve 2 kaşık pekmez yiyorum 35+5 haftalıkken 2500 gr dedi kilosu 1 hafta geride 😓
Deletedmom00251 Shrydn bişey olmaz allahın izniyle ben sezeryan yapacağım için hiç öyle bi derdim yok inşallah ameliyat sırasında bi sıkıntı yaşamayız tansiyon sorunum vardaa
Sina 1anne1bebek yemek le alakası warmı bilmşorm ama sağlklı beslenmeyen biriydim ıvır zıwır dan değildr heralde geceleri ıykudan uyanp süt için😇😅
Nursen21 Sibelsncar bencede kafaya takmamak gerek Eğer sağlıklıysa inşallah kilo çokta kafaya takılacak bi mesele değil Yani çok abartı bir durum yoksa tabi 😊
Dileksah Sina ayy bende bişey sorayım siz konuyu kendi probleminiz için açmışsınız ama bizde 29+3 te 1366 gram geldik gelişimi güzel dedi doktorum ama bi az geliyo bana sanki
mltmptk Sina maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben süt içemiyorum yaa çok tiksiniyorum keşke bnde içebilsem