Sina Arkadaşlar 34+3 haftalğz bebeğin kilosu 3550 olmş🙈 nasıl oldu bilmiyorum bebek 20 gün önde ilerlio öecbur sezeryan olcam yani ne zmn beni doğuma alırlar?
Nursen21 Sina Canım çokta cihazlara güvenilmiyor nedense kaç kişide aynı şeyi duyuyorum çok diyorlar ama eksik çıkıyor İnşallah normaldir
SevgibiR Sina obaa şişko Bebek yenidoğan kıyafetleri aldiysan boşa gitti 6 ay kıyafeti olur bebeğe😁 şeker fln mi var neden öyle toplu ne yedin sen cnm ya
Sina SevgibiR yaaa ewet koyaftler gitti cnm ya😄😄 ahahahah cewiz muz bide geceleri süt içtim süt çok işe yaryor
Grycaglar Sina Daha önceki kontrlnz kaçıncı haftadaydı kac kıloydu bebek benmkide biraz ucuk gıbıde 🤦🏻♀️
mltmptk Sina maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben süt içemiyorum yaa çok tiksiniyorum keşke bnde içebilsem
Yagmur0256 Sina Ben günde 3-4 bardak süt içiyorum hergün 1 tane muz ve 2 kaşık pekmez yiyorum 35+5 haftalıkken 2500 gr dedi kilosu 1 hafta geride 😓
Grycaglar Sina Benimde 32 de 2100 dü 2 hafta önde dedi doktor normal dogum cok istiyorm bende ama olamıcam gıbı boyle gıderse
Ozlmminiko Bende yiyorum iciyorum ama malesef pek bi ilerleme olmuyor :) Genetik yapi ile alakasi var sanirim :)