Hatice5258 Evet güzel anneler neler aldık nerden aldık görseller atalım birbirimize yardımcı olalım. Kaliteli ve uygun herşey bu zamanda hepimize iyi fikir olur bence 👍😊🌹❤
Tutaste_ Hatice5258 bebek - arabası elele flight- aldım şuan stokta kaçırmayın derim en en en iyiki aldık dediğimizden. Elbise fazla bişey almafım ya trendyolda uygun ne varsa aldım iyi geldiler ama 😄
Ebbruc Hatice5258 Hastanede giymek için bu ikisini aldım, yatak elele madre aldım. Bu da son aldığım kıyafetler oğluşuma 🥰 önceki oğlumdan bir sürü kıyafet kaldı yeni 5-6 parça şey aldım sadece onları da h&m den aldım zaten bide müslin battaniye aldı bi arkadaşım 2 tane hem büyük hemde kalın çok hoşuma gitti
Yeniyeniden Hatice5258 allah ne verdiyse alcam sanirim bu gidisle😀 bugün girdik e bebekten ilk kez alışveriş yapıyorum 3 bin tl kıyafet aldik çıktık ortada 6 7 parça var 😀 birde bebek arabası aldik kullanımı sanki iyi geldi bize
Hatice5258 Tutaste_ bende kıyafetlerin çoğunu hatta hemen hemen hepsini trendyoldan aldım gerçekten malları güzel ve uygun fiyattaydılar
Tutaste_ Hatice5258 herşeyini trendyoldan aldım diyebilirim cünkü magazada aklım cok karısıyo benım ne alsam diye ama internettw bakıypeum bı hafta ne alsam diye karar verip alıyorım hiç bişeye pisman oşmadım onların resimlerini atarım ama çol matah bişeyler almafım 😄
Hatice5258 Tutaste_ bence çok güzeller resimler için teşekkür ederim fikirleriniz için Sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullansın Kız bekliyorsunuz galiba😊
Tutaste_ Hatice5258 kızım olucak ınsallah ekimin 10u dogum 😄 aman aman bişey almadım valla lazım oldukca soylerim dedim çok seye heves ettimde işte heves lazım olursa alırım artık sizde oyle yapın bence elbise filan değilde onemli oşan bencs boyle arabası beşiği elbiseyi en fazla 6 takım yeterli ilk basta sonra büyüdükce cok cıkarıyolarmış ozaman fazla lazım biraz 😄
Hatice5258 Tutaste_ sezeryan mı olcak gününüz belli bizimde ekim de bekliyoruz ama günü belli değil normal doğum istiyorum ama normal olup olmayacağı belli değil daha
Tutaste_ Tutaste_ Ne kadar belli olur bilmiyorum ben kundak artı bunu sararım dışarda öyle diyim ev için diyosan gayet kalın sarmak için. Dısarı için ince bence tek basına
Tutaste_ tatlibebegim_ bi bayagı denedik gelince bide normal aldım ben 😄😄 suanlık doğru ölçüyo 😄😄sırf garanti yaptırıdm bunun ıcın olmazsa iade ederim 😄
Tutaste_ Hatice5258 sezeryan 😄 bende kalp ameliyatı var Skolyoz var ben bıraz korkuyorum. Bide ilk bebeğim 7 sene sonra en az riskli diye onu sectim bide normal dogurucal gücü kendimde görmüyorum hiç ilk zamanlar normal istiyodum da psikolojik olarak değiştim ya son zamanlarda maalesef
_ozlmm Hatice5258 Bunlar da kızımın kıyafetleri hepsini çekemedim üşendim diğer kıyafetlerini zıbınlarını katlayıp koyduğum için 😂
Hatice5258 _ozlmm ama yaaa bunlar çok güzel ve çok cicili kız bebek alışverişi daha eğlencelidir herhalde tokası eteği derken maşallah sağlıklı günlerde kullansın inşallah
Beyazem- _ozlmm hepsi çok güzel inşallah güzel güzel günlerde giydirirsiniz yavrunuza🫶🏻🫶🏻🌷nevresim takımınızın linkini atarmısınızz?🤭