Aynil710 Kizlar 10 lu hastane cikisi alicam ama fiyatlari cok yuksek nereye baksam 1000 tl falan renkli istiyorum bildiginiz uygun fiyatli yerler var mi ?
melike180423 Aynil710 ben lcw den iki tane 10lu aldim 700-800 civarindaydi. hem 10lu olup hem de uygun fiyata tek orda buldum civilde ve ebebektekiler 10lu olmamasina ragmen nerdeyse ayni fiyatti
Aymerah Aynil710 gecen hafta hepsiburafa ebebekten aldım 10lu 850 liraya premiumlj oldugum için 25 lira hepsipapel yatacak diğer hesabımdan link atarak aldığım için o hesabıma da 85 lira yatacak yani baya uyguna geliyor böyle bu gelen hepsıpapelleride başka alışverişlerimde kullanıyorum. Alacağınız seylerı bu sekilde alırsanız cok kar edersiniz 🙃
Kubra6694 Aynil710 Bazen e bebekte indirim oluyor takip edip yakalarsaniz güzel olur. Ben ilk 10 lumu indirimden 500′e almıştım. Yeri de çok güzel kalpli pamuk.
Aynil710 melike180423 trenyola falan baktım orda varda yerlerini begenmedim lcw de 1000 küsür kuponla bakayim olmazsa belki duser
1Prens1Prenses53 Bende hastane çıkış fiyatlarını çok yüksek buluyordum sonra LİLABİO diye bir sayfaya denk geldim.10 lu hastane çıkışı yastık kılıfı da dahil 699 tl ve %100 organik pamuk..fiyatı uygun olunca tereddüt ile sipariş verdim ama gerçekten harika geldi.yumuşacık kumaşı,renkleri kalitesi çok çok güzel..bu fiyata bu kalite beni çok şaşırttı.yani çok kısa bir süre giyecek o yüzden çok pahalı birşey almak istemiyordum bu çok güzel denk geldi.iyi ki almışım dedim❤️🌸
1Prens1Prenses53 Ebrulis kesinlikle çok iyi..yani bu fiyata böyle bir kalitede yumuşaklıkta geleceğini düşünmemiştim.güle güle hayırlı,sağlıklı günlerde giysin evlatlarımız🤲🏻🌸😍
drn5410 Aynil710 ben pazardan 7li battaniyeli takım aldım 10luda olabilir saymadım ama tek kaldı paketi kötü oldu diye 450ye aldım belki denk gelir pazar varsa bir gezin derim
Ecekrk Aynil710 şuan civil ve e bebekte indirim var çok ucuzlar fiyatları ayrıca LCW de de uygun fiyatlı oluyor