nurkaya_11 Zeliha1_ büyük kızı daha yeni uyuttum uzanmadim daha doğru düzgün az önce bi vurdu ama uzanmadim daha iste uzanirsam anlarim
nurkaya_11 Zeliha1_ valla varda temizlik yaptım diye düşünüyorum geçen de ağrıyordu birsey olmadı 😂😂😂
Alinrabia 33caglaunlu o zmn hıc canımı yakmıyım elle denıyım 37 ye yenı gırdım ılkını sunıyle yapınca ıkıncı de butun tuslara sımdıden basmaya calısıyorum 😂
33caglaunlu Alinrabia bende 36 haftada basladim hurma yurus egzersiz 37 de de arada sırada pompaladim memeyi 38 dede egzersizi sıkılaşdirdim şimdide onu ta pop din sudum geldi uzaniyorum vallah ara sıra vajinaya baskı yapiyo bebek
nurkaya_11 Zeliha1_ amin doğurunca ya sa sancılar başlayınca yazın kiz o değilde dogum yaklastikca uykularım kaçar oldu benim ha doğru düzgün yatamiyorum
Alinrabia 33caglaunlu bnde sıktım sımdı bırı sanırım catlamıs azıcık kan geldı sıkarken sutle beraber ama cok da sıkmak ıstemedım
33caglaunlu Alinrabia bakalım nolucak bu gece çok merak ediyorum sıkma fazla bende brakdim iki üç damla cikdi ikisindende