Havva_6165 Simge22 hadi kazasız belasız olsun bol bol dua ediyorum sana bende yarın hastaneye gidicem bakalım bana ne yapıyorlar
Bergamot Havva_6165 yalannn göbeği düştüğünden beri her akşam yıkıyorum şuan 3.5 yaşında. Nazar değdirmeyim ama bağışıklığı çok iyi soğuktan ayazdan asla etkilenmiyor 🙃
Simge22 Havva_6165 teşekkür ederim canım ☺️ Allah razı olsun inşallah seninde kolay doğumun olur sağlıkla gelsinler inşallah 😚
Havva_6165 Simge22 hayırlısıyla doğumun olmuş gözün aydın benim de bugün yatışim yapıldı 3cm açılmam var sancım da normal gözüküyor benim nasıl olur en sonunda sezeryan olcam diye çok korkuyorum
gzm_42 Ayse_nrl65 banyo yaptırdıktan sonra masaj yapardım karnını sarardım güzelce rahatlasın diye herkesin tercihi farklı tabiki canım
Simge22 Havva_6165 kendini hiç sartlama canım normal yada sezeryan diye bebek nasıl isterse öyle geliyor hiç korkma acı çekmiyorsyn diyemeyeceğim elbette çekiyorsun ama hemen geçiyor
Minnaksever Havva_6165 40ı çıkana kadar her gün yıkadık çünkü suya girince susuyodu 😁 sonra hava soğuyunca 2 günde bir yıkadım akşam sabah hatta gece hiç bakmadım valla ilk defa duyuyorum