Melekmelek93 Son iki resim bacak arası doktor %100 lük net sonuç vermedi önümüzdeki ay neyleşecek ama sizin tahminlerinizi merak ediyorum
ilaydaelcinn_1 Melekmelek93 doktorunuz kız mı dedi? Bacak arasındaki kabarıklığı pipiye benzetemedim, benim kızımın da öyleydi. Daha kabarıktı hatta.
Melekmelek93 Htckbrkck hayırlısı İnşallah doktorumuz %90 kız dedi 🙈 çevremdeki herkes erkek doktorumuzda yanılma payının oldunu söyleyince kafamız çok karıştı.
Melekmelek93 ilaydaelcinn_1 evet %90 kız dedi bu haftaların yanıltıcı olabildinide söyledi bizimde kafamız karıştı🙈
Mombeybiii Banada kız gıbı geldı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre versin ınsallah bu arada doktorun ultrasonu çok güzel yakalamış oku bacak süper benım ultrasonu gör karman çorman ☺️☺️
Melekmelek93 Mombeybiii Video kaydı yapmıştık ben ordan ekran yakalaması yaptım😬%90 kız dedi ama bu ayların çok yanıltıcı olduğunu söyledi.Burdada %90 deyip değişenler olmuş.
ilaydaelcinn_1 Melekmelek93 yüzde yüz kızdır, 13.haftada daha kabarık bir şekilde görmüştük biz o kısmı. 🌸 sağlıkla gelsin ✨
Mombeybiii Melekmelek93 kaç aylıktın %90 dedıgınde doktorun, benim doktor da %70 dedi emın olamadı ben 14+3 soyledıgınde bana 🙃