Serrayy 2 gundur kalp carpıntım var kızlar niye bilmiyorum tansıyonum 12 ye 7 cıkıyo 25 haftalıgım bilgisi olan var mı
Omerhatice Serrayy yemegi cok kaçırınca yada cok yorulunca oluyor canm Bendede olurdu genelde yemegi cok kacirinca olurdu çünkü gebeyken bir tek ayaklarimiz ve kalbimiz büyür o yzudende zorluk yaşarız 😊
gamzetastan Serrayy kesinlikle kansızlıktan Demir eksikliği hemoglobin düşüklüğü. Nabzım 130 atıyor dün gece nefes alamadım çarpıntıdan ekg çekildi temiz sebebi araştırıldı ki kansızlıktanmış genellikle yemeklerden sonra olur değerlerinize baktırmakta fayda var
Pamugumm Serrayy bende de aynı sorun oluyordu nabzım sürekli yüksekti troitlerimde problem cıkmıştı nedenini doktorunuza bi sorun istersenz
ArinLinamm34 Serrayy çok fazla yeme yemeği bende öyle oluyorum baya azalttım tam tamına doymadan kalkıyorum bide öyle dene istersen inşallah geçer çok zor oluyor çünkü
ArinLinamm34 Evet ve çok zor oluyo ben kalbim yerinden çıkacak sanıyordum elimi koyduğum zaman korkuyordum bide hala da öyle ara sıra oluyor
Miniksusamtanesi Serrayy tansiyonun 12/7 olması çok normal bir durum düşün yani benimki 14/9 genelde 😊 büyük ihtimalle arkadaşlarında dediği gibi kansızlık olabilir ya da psikolojik de olabilir
Mylifeee Arkadaslar bunu görünce güldüm tam acıcaktım 2 gündür bendede çarpıntı var ve ben gebelikten önce panik atak tedavisi gördüm nabzım normaldede 100 atar en az zaten hiç olmuyordu 13 haftalıgım ve su 2 gündür oluyor sebebini anlayamıyorum geceleri oluyor suan var mesela kanıma daha gecen baktırdım ii dedi doktor korkuyorum yaaaa geçsin istiyorum
Marayyy Mylifeee canım merhaba aşılamanın 10 günün testi nasıl çıktı silik mi benim de duan hayeket çizgi hamile. Misin
gamzetastan Serrayy yok doğru hatırlıyorsunuz hastanedeyiz hala 25 haftalık olduk bebeğin alttaki oğlumun kafası rahim ağzında bu şekilde biraz daha ilerleyebilirmişiz bekliyoruz hedef şuan 28 🤗
Mevadad Az ye sık ye bol su iç çarpıntı azalır. Bende böyle oldu. Tabi ciddi bir durumun yoksa. Kalp şakaya gelmez doktorunla bir görüş