Byzz61 Kızlar ben adeti bekleyemiyorum bazen 2 ay bile olmadığı oluyor. O yüzden ilişki üzerinden hesaplıyorum ilişki üzerinden 14. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı sizce erken yapmış olanilirmiyim idrar testini bazıları 17-18 gün diyorda bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Liimon Byzz61 2. Ve 3. Aynı gün . 2 de de çok hafif bir çizgi var ama uzun bi süre geçince çizgiler daha belirginleşiyor. 22 ile öğrendim adete bir hafta kala. Aşılama olduğu için takipteydim
Tueoku Byzz61 tekrar test yap istersen benim arkadaşım adetine 5 6 gün varken yapmıştı negatif çıkmıştı adeti 1 gün geçince tekrar yaptı pozitif çıktı inşallah öyle olur canım 🥰
betlulk05 Byzz61 benimde adete 6 gün var negatif çıktı bende birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim birlikte haberleşelim inşallah güzel sonuçlar alırız 🥹🤲
newmummy Selamlar, ben erken gebelik testini ilk yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı, sonrasında aynı gün tekrarladığımda negatifti. Ama akşamı dayanamadım gidip kan testi veridm 15 geldi sonucum :) eğer şüpheniz varsa kan testi yaptırın mutlaka.
Byzz61 newmummy idrar testiniz negatifmiydi? Çünkü ben idrar testi yapıyorum negatif. 7. Gün kan vermiştim oda 0.200 çıkmıştı
Liimon Byzz61 aşılamadan sonraki 10-11-12de kesin belliydi. Kan verdim o gün. Öncesinde de çift çizgi çıkıyordu aşılama iğneleri sayesindeydi ama. Sonra 8. Günde tamamen silinip tekrar yükseldi
Liimon Byzz61 bu test hiç yanlış ya da silik çıkartmıyor adetten 7gün öncesine kadar gösteriyor ama 5gün kala yapın bence
Byzz61 Liimon adet günüm belli olmadığı içim kestiremiyorum tarihi. O yüzdem ilişki üzerinden değerlendiriyorum. Dence ilişki ğZerinden kaç gün sonra yapayım idrar testini
Byzz61 Tueoku adet günüm belli olmadığı içim kestiremiyorum tarihi. O yüzdem ilişki üzerinden değerlendiriyorum. Sence ilişki üzerinden kaç gün sonra yapayım idrar testini inşallah ya 😘
Liimon Byzz61 ovülasyon testiyle falan yumurtlamayı takip edebildiniz mi ? Normalde yumurtlamadan 15 gün sonra adet olmalısınız ya ona göre bakabilirsiniz
Tueoku Byzz61 şimdi 14 gün sonra belli olur diyor ya normalde benim adetim 21 günde bir oluyor ya da 25 günde bir . Senin en son adet bitiminden itibaren hesapla 25 gün say o zaman yap testi eğer o zamana kadar olmazsan tabiki 🥹
Liimon Byzz61 benim 14. Günde iki çizgi eşit koyuluktaydı beta 22ydi. Herkesin değişir geç döllenme olabilir. Elinizde test varsa her gün yapın bence artık belli olur