afra119- Kızlar bu benim ikinci gebeliğim, ikinci gebelikte daha erken hissedersin hareketlerini derlerdi, gerçekten öyle sanırım, gün içinde 3 4 kez hissediyorum, dıştan belli olmaz tabikide ama içerden net hissediyorum, sizin durumlar nasıl?
Ayden6 afra119- bende aynı hissi alıyorum fakat doktor çok zor dedii :) ama bilmiyorum bağırsak hareketi vs. Gibi değil farklı bir his :))
dmrl2410 afra119- bende 14 haftalıkken hissediyordum değildir dediler şuan 16.hafta aynı o tarz yine hissediyorum uzandığımda dıştan bile belli oluyor 🥰 ikinci gebeliğim ve bence ikinci gebelik erken hissediliyor.Doktorum zayıf olduğunuz için de hissetmiş olabilirsiniz dedi bilmiyorum artık ama kesin hissettim bende 14te
Baby_B afra119- bende 14.haftadayim 1 kere karnimi ovalamistim catlak bakim yagi sürerken gece Ve kipirti gibi bisey hissettim Ama sonra yeniden hissetmedim😀 Tekme falan degil ama harekert kipirti hissedebiliyoruz bence
afra119- Ayden6 bağırsak hareketi ilk defa duyuyorum neden o zaman hamile değilken hissetmiyoruz o bağırsağı 🤔