Brcu01 Merhaba, benim ilk belirtim adetlerimin kesilmesiydi ve baş ağrısıydı. Kaç kere kadın doğuma gittim bir problem olmadığı söylenip adet söktürücüler kullandım. Hiç bir faydası olmadı. En son başka bir kadın doğum doktoruna gittim, kanımda prolaktin değeri 108 çıkmıştı. Endokrin bölümüne gitmem gerektiğini söyledi. Gittim ve hemen emare alındım 11 mm adenom saptandı. 2 yıl dostinex kullandım. İlacı kullanmaya başladıktan sonra 4 ay sonra adetlerim düzene girdi. Göğüslerim çok ağrıyordu ve bazen sıvı geliyordu. Baş ağrılarım da hafiflemeye başladı. Tedavi sırasında doktorum hamileliği yasakladı. Fakat aniden bir süprizle karşılaştık, kan vermiştim prolaktin bakılacaktı, adetim kesildi bu ay olmadım demiştim, gebelik aklımda yoktu. Doktor beta da bakmış, ordan öğrendik, hamilelik için kadın doğuma randevu almıştım, gitmek nasip olmadı düşük yaptım ertesi gün. Kürtaj oldum. İlaçlarıma devam ettim. Tekrar emara alındım. 4 mm küçüldüğü saptandı. Ben doktora hamilelik düşündüğümü söyledim. O da farklı daha ağır bir ilaç verdi ismini hatırlamıyorum. 1 ay kullan ve bırak dedi. Kullandım bıraktım o ay hamile kaldım. Doğum yaptım 4 yaşına girecek oğlum, 2. Çocuğuma hamileyim. Hamilelikten dolayı tedavim yarım kaldı. Doğumdan sonra devam edeceğim. Genelde bu tümörler iyi huylu oluyor. Beyine baskı yaptığı için baş ağrıları, görme alanı bozukluğu oluyor, benim görme alanım sağ gözüm %80 sol gözüm %75 çıktı. Bazen tansiyon düşer gibi kararmalar olabiliyor ve baş ağrısı başlıyor. Dostinex iyi bir ilaç faydası da oluyor. Tedavinizi yarım bırakmayın, büyüdükçe zorlaşıyor çünkü, adet düzensizliği de yapıyor.