Beyazzz Hanımlar bugün sabah oğlumu sünnet için tahlildi anestezi doktoruydu derken 11 kadar koşuşturdum sonra büyük kızımın karne telaşı için okula yetiştim eve geldim öğleden sonra kızımın Doğum gününü yaptık bir sürü çocuk ve anneleri de vardı derken yine dinlenemedim şimdi 21 haftalık hamileyim ve bebeğim göbek deliğimin sağında top gibi semsert duruyor karnımın diğer kısmı daha sşağıda çok korkuyorum hareket etmiyor ve semsert duruyor
Aysnr08 Beyazzz sertlesme bende de oluyordu doktoruma söyledim magnezyum verdi belde ve kalcada agri oluyor mu
Pinky86 Beyazzz ben de o haftalardan beri hep toplanip sertlesiyor ve cok sik. Nst de bir sey cikmiyor. Bir sonraki doktor randevusunda doktorunuza belirttin. Bana magnezyum basladi 25. Haftadan beri ama hicbir degisiklik olmadi. Alistim artik 🙄
Elifaaksoyy Beyazzz doktora gitmeni öneririm en azından nstde bakarlar önlem alırlar çünkü daha haftan çok küçük 33 oldum yeni yeni toplanmalar oluyor bu yüzden rahim ağzın kısalabilir doktorum serum takmıştı bana
Kerem2014 Beyazzz banada bugün progestan verdi canım erken doğum riskin var dedi karnım sertleşiyor bel ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi bir ağrı
Beyazzz Magnezyum vermedi sadece vitamin alıyorum hiç böyle ağrı olmamıştı umarım içerde herşey yolundadır