Beybyi fairytale_ evet gerçekten öyle bende paylaştıktan yarım saat sonra kaldırdım çoğu kişi gördü ama olsun anneler daha iyi bilir diyorum ve annem kaldır dedi kaldırdım
fairytale_ Beybyi Rabbim kötü düşünceli insanlardan korusun hepimizi. Dediğiniz gibi annelerimiz daha ıyı bılır ve bizleri düşündükleri için boyle dıyorlar🌸
Beybyi Mucizeayla evwt öyle fakat çocuk sahibi olmak isteyen kişiler attığım storiyi görünce bana da dua et dedi içim gitti üzüldüm ve bebeğime de etki edeceğini düşündüm bu yüzden kaldırdım paylaşımı
Mucizeayla Beybyi anladım, çok haklısınız tabi ki ne istiyorsanız onu yapın demek istediğim kimse kimseyi yargilayamaz bu konu da ☺️
Nazo77 Beybyi Yani bende paylaştımda yakın çevremle arkadaşlarımla ailem dışında pek akrabalarım bile bilmiyor.Nazar diye bir gerçek var evet ama abartmamak lazım hamilelik olayında erkekler bunu daha çok abartıyor.
emel16 Beybyi bende erkenden paylaşma taraftarı değilim, ilk kızım 30 haftadaydı galiba o civarlarda paylaşmıştım ama şimdi paylaşmicam herkese sürpriz olsun doğduktan sonra paylaşcam , herkes bi şok geçirsin:)
Hiratuba Beybyi doğunca paylasın herkes senin mi diye şaşkın mesajlar atıyor bence daha güzel 😀 kızımda paylaşmamıştım bu defa yine paylaşmadım nazara bende inanıyorum .