BilgecyLn Kumsal28 yok kuzum ama bütün kontroller testler yapıldı hiç bir sorun çıkmadı hamile kalmam için
edis22 Kumsal28 o nedir canım bilgi verebilirmisin nasıl yapılıyor ve nasıl kullanılıyor bende deneyeyim olmadı
Ftrhn _moom benim bat 1 Ekim 2. İçin inşallah istiyoruz geçen ay kimyasal geçirdim 🥺 bu ay inşallah daha rahat zihnim
Ftrhn BilgecyLn biz de 2. İçin bekliyoruz her ay umutluyum. 2 kürtaj ve geçen ay kimyasal ama yine de ümdim var. Semin de olsun
_moom BilgecyLn inşallah hayırlı zamanda verir Rabbim. Sonucta ikinizinde evladı var sorun olsaydı olmazdı. Elbet olur sizinde♥️
_moom BilgecyLn stresten uzak durmalısın. Benim ilk cocuğum kafama taktığım için olmuyordu ne zaman işe başladım artık saldım olursa olur dedim 2 ay sonra hamile kaldım
Ftrhn _moom hiç belli olmaz canım ilk ay olmayacak diye bir kural yok ki. Benim yumurtlamadan bu yana hafif kasıkta baskı var. Önceki gebeliklerimde de böyle hissetmiştim. inşallah vardır bu sefer
Elif-ada- Hanımlar benim 15/16 pikti sonra siliklesti 17 sinde bugün tekrar yaptım en alttaki 21 tekrar koyu çıktı sebep nedir acaba hamilelik olduğunu düşünmüyorum bu kadar erken varmı başına gelen
_moom Ftrhn benimde kasık bel ağrım var ve aşırı koku hassasiyeti. Sigara içen biriyim, dün sigara içerken öğürdüm. Belki psikolojiktir ama bilemiyorum
Ftrhn _moom yaptım canım. Bir hafta var tam çok dikkatli bakınca var gibi ama emin değilim çok dikkat edince belki de kendi çizgisidir bilmiyorum
_moom Ftrhn prodoctor al canım ben trendyoldan aldım toplu sekilde cok uyguna geldi. Benimde 7 gün var göğüs uçlarım sızlamaya basladı bugun yine dayanamadım az önce yaptım yine negatif silik bile cıkmıyor anlamadım gitti ya