Hnfeshnn Kızlaaar 11. Haftamdayım 2li test için gittik doktor tahminen kız dedi cinsiyet. Değişir mi sizce yaa doktor yanılma payı çok oluyor muuuu🤩😍
Sumeyyecooban Hnfeshnn daha çok küçük canım benim 20. Haftaya kadar erkeğe benzetti detaylıda kız olduğunu öğrendim yani iyice ogrenmen için az daha sabır 17de felsn tamamen netlesir 😊
Sofita Hnfeshnn bana da doktor ikili testte kiza benziyor dedi, buyuk ihtimal kiz dedi. 16. Hafatada gittik erkekmis 😍
Neslimm Sumeyyecooban bende 18 haftalığım gecen hafta erkek dendi dün kız kesin mi dedm evet hazrlk yapabilrsn dedi ama içim rahat deil detaylıyı bklym bnde
Hnfeshnn Hadi yaaaa bende alışmıştım hemen bir günde kız olduğuna.. tereddüt etmeden tahmini söylüyorum ama senin gibi prenses bi kızın olacak dedi çok hareketliydi erkek olsa pipisi oluşmuş olurdu diye düşünüyorum 🤦🏼♀️
Sumeyyecooban Fatmur kuzum ben özele gitmiyorum ama bı arkadaşım 9 ay özele gitti kız dedi erkek doğum yaptı yani biraz tecrübe mi bilemiyorum
Hnfeshnn Evet demekki değişebiliyor doktora da bağlı değil aslında yani bu biraz biz acele ediyoruz doktor da tahmini söylüyor biraz daha bekleyelim neyse 😌
Fatmur Hnfeshnn Kesin demedi doktor ve bnm doktorum değildi özel de ikili taramayı yaptrdım öyle tahmın etti bnm kendi doktorum bir tahmınde bulunmadı erken diye sanırım ay sonu gidip bakacağız işte
Hnfeshnn SARAMAZE19 bazı doktorlar öyle tahminini söylemiyor yaa. Bende bilmiyorum söyledi ama insallah değişmez 😌