Merveprms Kızlar aranızda hamileyken kan uyuşmazlığı olup indirekt Coombs Testi pozitif çıkan ve bebek sahibi olan var mı? Benim 1/8 pozitif çıktı tinere iğne oldum 13 haftalığım beni doktorum bebeği yakın takibe alıcaz aklına kötü şeyler getirme dedi bu arada ikinci gebeliğim ilk bebeğim 19 haftalıkken kalbi durdu düşük yaptırdılar doğumdan sonra iğnemi olmuştum. Beni nasıl bi süreç bekliyor fikri olan var mı
tomurcukannesi Merveprms benm eşimle vardı kan uyuşmazlığım iğne oldum 28. Haftada. Bebeğim sağlıklı doğdu ama babasının kan grubuyla doğdu. O yüzden ikinci çocuk için bana bidaha iğne yaptılar
Nursen21 Merveprms arkadaşımında öyle bi durumu var bir sıkıntı yaşamadı sadece iğne olduğunu söylemişti aklımda bi o kalmış
Krasivyy Merveprms bmmde 4 üncü gebeliğim ilk üçü kayıp hepsinden sonra rpgham vuruldu şu an kızımla 22+ lardayız çok şükür bi sıkıntı olmadı
silacetin88 Merveprms bizim de var maleesef düşükten sonra indirekt coombs pozitif çıktı geçen ay tekrar yaptırdım o zamanda negatif çıktı ve şuan hamileyim daha çok yeni 4 haftalık umarım bi sıkıntı yaşamama çok korkuyorum
Merveprms Krasivyy bende oldum ama kanamam oldu bu gebelikte indirekt coombs 1/8 pozitif çıktı o yüzden içim huzursuzlandı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım 🙏🏻